reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Tu jest calkiem inaczej, ciaze do 34 tygodnia moze ci prowadzic lekarz rodzinny, ginekolog ogolnie jak to sie ja smieje Cie nie dotyka bo jedyny moment w mojej ciazy kiedy widzial moje podwozie byl pap test (cytologia ?) na poczatku ciazy. A potem do konca tylko dawal mi skierowania na usg, badania, sluchal serduszka maluszka i sprawdzal cisnienie.
No a sam porod jak wspominasz? :)

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

reklama
Co do porodu to pozatym ze dlugi i wywolywany ( bo tu raczej nie czekaja po terminie) to dobrze wspominam moj gin wpadal co godzine sprawdzac jak sie mam, polozne super babki, epidural jak tylko chcesz to dostaniesz no i moja ulubiona czesc ze ze szpitala wychodzich po 24h po cesarce 48h ( ja nienawidze szpitali)

Aob super tez bym się chętnie wybrała :) nawet wczoraj patrzyłam w grafik ale nie ma chociażby trzech dni wolnego a urlopu brać nie chce :)

Powiem Ci, że cieszę się jak dziecko :) niby będę mieszkać u teściów, ale przeżyje ten tydzień :)

Ja tam do lipca mieszkalam, teraz wróciłam w moje rodzinne strony na Dolny Śląsk (aż pod granicą mieszkamy), więc podróż będzie długa...

Witam sie dziewczyny! Aob66 to tak jak my! Tez dzis wyjeżdżamy nad morze ;) ale tylko do niedzieli szkoda, ze pogoda średnia... Paula jesteśmy w podobnej sytuacji! U nas tez pierwsza ciąża i pierwszy strzał trafiony zatopiony :) co nas bardzo cieszy ale sie trochę stresuje... Wizytę teraz mam w najbliższy wtorek

Żeby iść na l4 na ciążę też trzeba 30 dni pracować. Przynajmniej ja tak miałam, zaczęłam pracę i musiałam 30 dni przepracować, żeby pójść na zwolnienie bo miałam przerwę w zatrudnieniu.

A my dziś ruszamy w podróż powrotną do domu. Trasa Stargard szczeciński - Warszawa.

Witam sie i ja :)
Ja znow z glupimi myślami sie obudzilam :/ ehh :(

Aob66 spokojnej podróży. Skad w ogole dziewczyny jestescie? Chcecie zebym do listy dopisala skad jestesmy?

reklama
Witajcie!

Fazerka, gratuluję udanej wizyty :-)

Piczkowa, Paula,witajcie :-)

Ja wczoraj miałam tak potworny ból głowy, że nawet nie byłam w stanie Was poczytać. Macie jakieś sposoby na takie coś? Picie wody nie pomaga. :baffled:

Do góry