reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

fazerkamm wracam do kraju, w sumie to już jestem.
kkasiulka masz racje, w norwegi dzieci ciagle siedza na dworze, zadna pogoda im nie straszna

Moja córka w ogole nie chce jesc warzy ani owocow......nie wiem jak ja przekonac. :-(

Już po wizycie. Serduszko pulsowało na ekranie, ale lekarz nie dał posłuchać. Najważniejsze, że było widać, że bije. Wszytsko ogolnie ok, idealne wymiary co do dnia i tygodnia ciazy. Zalecil badania i kolejna wizyta za miesiac.

reklama
Ewelinka, super :-) Cieszę się, że wszystko w porządku.

Eh, dzieciaki muszą się wychorować niestety.
Moja to łapie coś najwyżej raz na rok, a antybiotyk to chyba dobre parę lat temu brała, nawet nie pamiętam. A to chyba dzięki powiększonym migdałkom, które wszystko zatrzymują.
Jeśli chodzi o jedzenie, to moja wszystko w zasadzie je, nie mogę narzekać.

Hej. Nazywam sie karolina mam 27 lat. Syn ma 4.5roku. W sierpniu stracilam corke w 10tyg. Om 6.10.beta z 5.11 148 i po 92h 508. Wg kalkulatora bhcg ladnie przyrasta.objawow ciazy brak. Przestalynawet bolec mnie piersi i jeste. Lekko niespokojna. W ubiegla sobote mialam plamienie bylam u gin dostalam duphaston l4 i nakaz lezenia wiec leze
Czy waxs tez piersi nie bola?

fazerkamm wracam do kraju, w sumie to już jestem.
kkasiulka masz racje, w norwegi dzieci ciagle siedza na dworze, zadna pogoda im nie straszna

Moja córka w ogole nie chce jesc warzy ani owocow......nie wiem jak ja przekonac. :-(

Już po wizycie. Serduszko pulsowało na ekranie, ale lekarz nie dał posłuchać. Najważniejsze, że było widać, że bije. Wszytsko ogolnie ok, idealne wymiary co do dnia i tygodnia ciazy. Zalecil badania i kolejna wizyta za miesiac.
Super wieści! Obym tutaj tylko takie dobre wieści czytala :)
Ps. Powodzenia w PL :) dlugo mieszkałas za granica?

Hej. Nazywam sie karolina mam 27 lat. Syn ma 4.5roku. W sierpniu stracilam corke w 10tyg. Om 6.10.beta z 5.11 148 i po 92h 508. Wg kalkulatora bhcg ladnie przyrasta.objawow ciazy brak. Przestalynawet bolec mnie piersi i jeste. Lekko niespokojna. W ubiegla sobote mialam plamienie bylam u gin dostalam duphaston l4 i nakaz lezenia wiec leze
Czy waxs tez piersi nie bola?
Trzymam kciuki by wszystko sie udalo :)
W tej ciąży bolaly/bola mnie piersi, za to w poprzedniej w ogole.

Fazerkamm dzieki za odp. Ja juz nie pamietam jak to bylo w ciazy z synem. To juz wnet 5 lat. Wtedy nie przywiazywalam tez tak do tego wagi. Teraz sie boje o malenstwo . bardzo chcemy drugie dziecko. W zasadzie to chcemy trojke lub czworke wiec trzeba bylo sie brac za robote bo mam 27 lat i caly czas tylko liczyla sie praca i praca. W zasadzie mam rroche wyrzuty ze tak pozno zdecydowalusmy sie na drugie tzn chodzi mi o roznice wieku 5 lat. Mam kuzynke co ma 40lat i 4 dzieci. Najmlodsze 10lat. Wszystkue miala przed 30 i teraz sie realizuje zawodowi

Moj ma prawie 4 lata wiec roznica tez będzie spora ale wczesniej jakos odwagi na drugie nie mialam.. my dwojke będziemy tylko albo i az mieć :) po pierwsze ze wzgledu na konflikt serologiczny a po drugie chyba kolejnej ciazy bym nie zniosla ;)

jesten 4 dni przed okresem. starałam się 11 miesięcy, ostatnio odpuściłam i udało się. strasznie się ciesze i jednocześnie boje. to moje 1sze dziecko.

reklama
Do góry