reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
A powiedzieli jaka beta? Kurde,ja na ich miejscu zrobila bym usg, zeby chociaz sprawdzic, czy ten pecherzyk jest. Czekamy z Toba.

Powiedział tylko, że podwyższona co wskazuje na ciążę.. A ja już o nic nie pytalam, bo taka awanturę tu zrobilam jak przyszłam, że nie chcą mi pomóc i płakałam tak, że cały szpital słyszał, że teraz siedze cicho, bo mi glupio :) aż przepraszalam lekarza i prosilam o przyjęcie :)

Hejka znowu naskrobałyście b. dużo. Ja pioke sernik bo moje dziecko nie spało w dzień i o 19 już spała słodko :)
Aob myśle że będzie dobrze!! Jestes pod kontrolą i odpoczniesz od dzieciaczka, wiem że leżenie przy takim dziecku jest bardzo trudne także z jednej strony dobrze że w szpitalu jesteś!
Ja przytyłam w pierwszej 17kg ale juz to zgubiłam. Nie mysle o porodzie mnie poprostu rozetną i wyciągną dziecko, przepraszam ale z córką rodziła 10h mało brakowało a by mi sie dziecko udusiło i dopiero potem robili cc, mąż jest potrzebny do porodu.
Co d gina to mi od razu l4 dał i nawet mnie pamiętał gdzie pracuje :D

Hejka znowu naskrobałyście b. dużo. Ja pioke sernik bo moje dziecko nie spało w dzień i o 19 już spała słodko :)
Aob myśle że będzie dobrze!! Jestes pod kontrolą i odpoczniesz od dzieciaczka, wiem że leżenie przy takim dziecku jest bardzo trudne także z jednej strony dobrze że w szpitalu jesteś!
Ja przytyłam w pierwszej 17kg ale juz to zgubiłam. Nie mysle o porodzie mnie poprostu rozetną i wyciągną dziecko, przepraszam ale z córką rodziła 10h mało brakowało a by mi sie dziecko udusiło i dopiero potem robili cc, mąż jest potrzebny do porodu.
Co d gina to mi od razu l4 dał i nawet mnie pamiętał gdzie pracuje :D

Masz rację przy małym nie ma szans odpoczynku..

Straszny poród miałas :( a kiedy rodzilas? Teraz od razu już CC?

Dziewczyny a mówiłam jakiego mam pecha? jak się dowiedziałam o ciąży to ukruszyla mi się plomba z zęba I nerwa miałam na wierzchu. pojechałam di swojej dentystki i zakleila mi lekarstwem. a dziś z tego samego zęba druga część plomby wypadła ! myślałam że zwariuje z nerwów. kazała mi przyjechać w poniedziałek ale nie wiem czy uda się jej coś z tym zrobić bo pół zęba mi poszło k strasznie boli :-( s ona mówi ze w 1szym trymestrze nie powinno się noc robić przy zębach i nie podejmuje się tego bo sana była w ciąży i wie jak to szkodzi.

reklama
Aob cc ostatnia w styczniu 2013r a teraz niewiem, nie chce rodzić już naturalnie a cc chyba dopiero jak coś sie zacznie dziać, i tak sie nie mam gdzie spieszyć. Musze to z ginem przegadać wiem że cc jak sie zacznie akcja jest lepsza dla dzieciaczków i tym sie raczej będę kierować :)

Do góry