panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Gwiazda, a może jest u Ciebie jakiś dyżurny dentysta całodobowy na nfz. Ja kiedyś korzystałam w nocy i w ogóle nie było ludzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
prosze nie uciekaj od nas, jak czytam Twoje odpowiedzi to sobie mysle, ze jestes wspaniala osoba z sercem na dloni, brakowalo by tu Ciebie
aaaa jadlospis, to oki
kiedys probowalam sie bawic w jedzenie produktow o niskim indeksie glikemicznym
nie dalam rady
ale tez nie musialam, dla malenstwa wszystko
teraz przy chorobie to juz wyschniety 
tez sie balas maluszka na rece brac, ja tylko w rozku, bo sie okropnie balam, taki kruchy mi sie wydawal 
u mnie niestety rosna jak szalone, wiec sie nie decyduje 
moj mial na bilans 2-latka 83 cm
o zgrozo...
ja tez nie lubie swiat, wspomnienia mnie dobijaja, rycze jak bobr... niby mam synka, super meza, powody do radosci, ale czuje jednak pustke 

ŚlicznaA to nasza choineczka
.