reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Co Ty, nie kupiłam :) Za wcześnie :D Mnie się też podobają szare wózeczki. A ten Jogger też fajnie wygląda. Z wózkami to trzeba pooglądać, porozkładać i wtedy ewentualnie na allegro zamówić. Ja dla Nikodema nie za fajny miałam, zamawiałam przez neta, a na żywo go nie widziałam. Coneco to był.

no ten rio mi sie podoba np zolty pastelowy albo szary uniwersalny...no ja chyba bede kupowac normalnie w zklepie boje sie przez neta jakos juz nie raz cos ktos zamawial i okazalo sie ze cos nie tak...a wozek to nie wydatek maly...
no dobra Lila to jak cos to pozniej sioe zgadamy:)

@madziolina_p, pod koniec 11 i w 12 tygodniu. ja kupilam SONOLINE B, ktos go tu polecal, ze jest dobry i chyba rzeczywiscie jest

@iwonaimaja, ja widze jak mi pulsuje, mowi, ze to dzidzi serducho tak pulsuje ;)

@Julka89. dwa glebokie wdechy, albo spacerek. nie ma co sie wkurzac, faceci sa inni a w sumie, moze zdarzycie do tej ikei jeszcze
nie zaluj, nie lubie smyka, szybko sie niszcza ich ubranka

@agnesdem, mnie maz ciagle strofuje, ze mam nie plakac, bo dzidzia tez placze jak mama placze. staram sie jak najmniej stresowac
wozki, wozeczki, karety :) najpierw obejrze w sklepie, zobaczymy co nam w oko wpadnie.

Margerrita- tak to wlasnie jest z mezami mnie tez czasem denerwuje pozniej uspokaja bo dzidzia...a pozniej cos mnie zdneerwuje a pozniej mi kawusie z rogalikiem przywiezie do pracy hahahha i kto tu jest w ciazy;) ojj te chlopyy nasze:) dobrze, ze nas maja:) no ja tez wlasnie tak zrobie z wozeczkiem pojde zobacze co mi najbardziej wpadnie w oko...

reklama
Co do kupowania ubranek to powiem Wam ze jak się staraliśmy to tez oglądałam i oglądałam a teraz mam blokadę kupowania niby bym chciała kupić ale boję się jakoś.

Chociaż ustaliliśmy ze wyprawkę będziemy robić juz powoli po połowkowym bo będę rodzic w 36 tyg czyli to koniec czerwca będzie...
Wózek to ostatni zakup ale chyba używany bo trochę szkoda mi na nowy bliźniak ciężki którego ciężko potem sprzedać...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Do góry