reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna ja tez mojemu probuje tlumaczyc, chyba masz wieksze szanse ze zrozumie. U nas to grochem o sciane. Juz mu na duzo pozwalam. Staram sie mu dawac wybor. Pytam o zdanie. Kombinuje. Niestety slowo nie jest jego ulubionym. I bada granice non stop. I patrzy co mama zrobi. Oby sie do lipca juz uspokoil...

To chyba dużo zależy od ułożenia łożyska albo w zasadzie nie wiem od czego. Lekarz wczoraj do mnie po badaniu " pewnie już czuję Pani ruchy" ja mówię że tak. właśnie leze, zjadłam trochę słodkiego i moje dziecko po tym szaleje hihi Julita gratuluję ! teraz to już z górki bo z każdym dniem coraz mocniej będziemy czuły :)

Mnie doktorka powiedziała że za jakieś 3 tygodnie powinnam czuć ruchy : / .. a że byłam tydzień temu to za 2 już powinnam poczuć? ! Hehe ale jestem nakręcona na te mała w brzuchu już, a jeszcze się nie urodzila ;))))

reklama
Moja historia z ciąża jest długaaa...

4 lata walki a kiedy decyzja padła... idziemy do kliniki i startujemy z in vitro okazało się że nie ma potrzeby.

Od początku nie czułam się jak na okres a PMS to ja miałam taki ze głową mała. Odrzuciło mnie od papierosów od razu i to dało mi do myślenia ze coś jest nie halo potem bóle brzucha jak na @ ale dopiero po trzech dniach szłam po bułki i myślę sobie zrobiłam tysiące testów co mi szkodzi jeszcze jeden najwyżej będę w plecy 5 zł [emoji16] ale jak zobaczyłam dwie kreski to zrobiłam jeszcze dziesięć testów [emoji16] a potem to już potwierdzenie luteina wizyta w szpitalu a tam kolejny szok ze bliźnięta [emoji15] i tak oto los nam wynagrodzil cztery lata walki dwójką maluszków... termin wypada mi na 5 rocznicę ślubu no ale maluszki miesiąc wcześniej się pewnie pojawia...

Ruchy juz od tygodnia czuje raz mocniej raz mniej...ale coś się dzieje

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Do góry