Needi
Fanka BB :)
Uuuuuu piękna i chyba lekka i naprawdę wygodna :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Uuuuuu piękna i chyba lekka i naprawdę wygodna :-)
Gaduły jedne
.
.
. margerrita dziękuję za informacje) kurcze boje się ze mam polowkowe jako jedna z pierwszym ..
Hope a Ty kiedy masz polowkowe bo mamy podobne terminy?

zobaczyłam to w niedzielę, przykro mi się zrobiło, jeszcze męża wtedy nie było, złapałam doła jak nie wiem, ale już mi przeszedł, trudno jeżeli taka jest cena to zniosę, na wybieg już się nie wybieram
. Kupiłam już bio oil <choć drogi dziad> i smaruję. Cóż więcej mogę zrobić zaakceptować. Tylko dziwi mnie fakt, że w tej ciąży przynajmniej na razie mam najmniejszy brzuszek
niż w poprzednich na tym etapie. Ale może dlatego mi się tak zrobiło, ze to trzecia dzidzia w tak krótkim czasie i skóra nie wytrzymała tego rośnięcia, zmniejszania, znów rośnięcia i zgłupiała
.
. Ale domowe, choć nie wiem czy to mnie usprawiedliwia.Julka, śliczna sukienka.
Ja dziś musiałam kupić nowy biustonosz i z miseczki C wskoczyłam na E.