reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
jest wszystko zajęte bo on ma 6457664677 kobiet i nie żartuje z tym .
a rejestratorkę ma, w zasadzie panią od telefonów i wczoraj mnie z nim połączyła jak powiedziałam o co chodzi

Aha no to jak przyjmuje od 9.30 to próbuj od 9, bo może już przyjść a jeszcze nie mieć pacjentki. Choć w sumie jak nie masz jakoś daleko na ip to może odrazu pojedz?

do tego szpitala w którym miałam rodzic i do którego mnie kieruje jest około 40 -50 km, do niego blisko i liczę na to ze mnie przyjmie jednak...
nedi do pracy już nie wracam. nie ma mowy. za dużo tam stresu.

Ja tez w pracy wczoraj powiedziałam o ciazy i ze do końca lutego chce pracować. Przyjęli to dobrze i życzyli zdrowia tylko czekam na info o umowie, bo u mnie to szacher machery małe. Boli mnie też brzuch czasem, różne te bóle...

witajcie. u mnie niewiele lepiej, trochę nocy przespalam. zaraz dzwonie do pracy ze mnie nie będzie a później do mojego lekarza prowadzącego jeszcze raz, ma wizyty prywatne i liczę ze mnie przyjmie i zdecyduje czy mam jechać do szpitala czy mogę zostać w domu. pójdę na l4 bo być może przez moje tempo życia praca, studia, egzaminy tak sie dzieje.wizyty ma od 9:30. myślicie że o której mogę zadzwonić? najchętniej to już bym to zrobiła ale jest jeszcze wcześniej

Trzymam kciuki, będzie dobrze.
Ja nie spię od 4. Wiatrzysko hula, nie mogłam już zasnąć i tak się snuję po domu. O 8 wyjeżdżam z młodym na kolejne egzaminy a potem kierunek Łódź.Zapytam też lekarza o te bóle, bo też miewam, ale szyjka w sobotę 40mm, także ok.

Julka raczej lekarz nie będzie przed czasem jak coś to będzie chwile raczej po. Rejstratorka powinna być 30 min. A Twój przyszły mąż nie może jechać do gabinetu i powiedzieć co i jak ... Jeśli jesteś sama to ja raczej popprstu bym tam jechała i powiedziała ze musze być przyjęta ....

reklama
dzwoniłam to kazała mi napisać sms do lekarza i czekać na odp. jak nie odpisze to dzwonić po 9 to wtedy mnie przekieruje bo juz będzie w gabinecie. nie czaje tych zasad no ale ok. mój narzeczony jest w trasie wiec chcąc nie chcąc musze sobie radzić sama :( do szpitala tez sama bym musiała jechać

Do góry