reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja tez trzymam kciuki Julka :*

Dziewczyny pomocy...wiem ze macie poważniejsze problemy ale nie moge sobie poradzic. Z natury jestem pesymistka, same czarne myśli, nigdy nic sie nie uda itd nie umiem myślec pozytywnie. I mam problem...na usg genetycznym okazało sie ze przeziernosc ma 2,5mm a to juz górna granica, lekarz mnie trochę nastraszył ze to w normie ale warto zrobic test PAPPA wiec zrobiłam i wyszedł ok, oprócz tej przeziernosci wszystko inne było dobrze. I teraz boje sie strasznie ze jak pójdę na połówkowe to sie okaże ze cos nie tak, ze mały chory itd. Tak sie boje jak nie wiem....nie moge przestać o tym myślec...masakra jakaś. Wizytę mam 16.02 ale połówkowe bede miała na jeszcze następnej czyli za miesiąc :( chyba zwariuje do tego czasu...;(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witajcie. u mnie na szczęście ok. brzuch nie twardnial, szyjka zamknięta, ujście tez w granicach - 3 cm. bóle prawdopodobnie od zbyt szybkiego tempa życia, stresu. mam leżeć odpoczywać i się nie stresowac. dziecko dużo urosło bo ma 13 cm i wychodzi juz początek 19 tygodnia, ale narazie trzymam się terminu OM wiec to tez może być przyczyną bo wszystko się rozszerza w szybkim tempie. widziałam maleństwo, spokojnie dziś rączka ruszało i poraz kolejny chłopiec widoczny.

reklama
Julka super ! spory dzidziuś !
Paula Madziolina dobrze mówi spokojnie wyluzuj -pappa dobrze wyszło wiec po co nerwy...
No ja nerwa pewno złapię w weekend przed poniedziałkiem....

Do góry