Agula padlamhahaha
Ejjj dziewuszki dajcie troche libido!! Ja musze przed terminem urodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazerka- mogę Ci dać z 20%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula padlamhahaha
Ejjj dziewuszki dajcie troche libido!! Ja musze przed terminem urodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazerka- mogę Ci dać z 20%![]()
A, miałam dziś fajny sen. Śniło mi się, że występuję w teatrze w takiej pięknej niebieskiej sukience bez pleców - w pasie miałam z 60 cm![]()
Ty i te Twoje opisy scen łóżkowychIwonka zdrówka!
Co do przytulanek to kusząca propozycja, ale ja już chciałabym normalnie jakieś dzikie akcje na tarzana a tu tylko zostaje hipopotam.
Tak mi ciężko i mi drętwieją dłonienajgorzej w nocy. Iwona myślisz, że 35tydz to już można zaczać regularne dzikości??
Lizzy - zdrówka dla psa![]()
Ja też mam wizytę ale na popołudnie. Ciekawe ile waży.Witam piątkowo
Mi tydzień się ciągnął, może dlatego że dzisiaj wizyta i nie mogłam się doczekaćJa z kolei mam ochotę na przytulanki z mężem ale podobnie jak Lizzy boję się że to za wcześnie
Idę się szykować na spotkanie z Maluszkiem![]()

ktos pytal mnie o obrone, mam za tydzien![]()
A ja dziś zrobiłam ostatnie zakupy w rossmanie dla Maji. Kasy puściłam tyle że hoho. W kolejce przepusciła mnie babeczka, widać że jeszcze pamiętała jak to jest być w ciąży.
Torbę muszę spakować, bo w razie jakby wody spadały to pewnie kierunek szpital i będą decydować co dalej. Spadły mi z 15 na 7![]()
Co do przytulanek to kusząca propozycja, ale ja już chciałabym normalnie jakieś dzikie akcje na tarzana a tu tylko zostaje hipopotam.![]()
HahaJeny golenie to już żenada. A to teraz wypada trochę częściej (nie wiem jak wy ale ja gole się teraz tylko przed wizytą) bo to końcówka
mam ten sam problem, to co wyprawiam żeby się ogolic to masakra.. Na szczęście znalazłam sposób, bo pod prysznicem u mnie jest ciężko się ogolic a że mam blisko mamę to biegam do niej na kąpiele z goleniem i jest o wiele lepiej, przynajmniej więcej miejsca dla hipopotama :-)