reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
no tylko jak padały wcześniej pytania czy ta grupa jest czy nie i czy można do niej dołączyć to żadna nic nie pisała wiec wnioskuje że już dawno zamknięta

Hej. Ja po ktg. Wyszlo idealnie, pojedyncze skurcze lekkie ( ja sobie mysle cholera jasna jakie lekkie jak mnie to boli mocno - swietnie) przelozona poloznych przemila babka, ordynator przyszedl i pozartowal. Kazal przyjechac w sobote na kolejne i tak co 4 dni przyjeżdżać. Mowil ze dużo pacjentek ma termin na lipiec ale zeby sie nie stresowac, miejsca na pewno beda :) ogolnie swietna atmosfera. jak zacznie mi odchodzic czop z krwią to.kazala tez przyjechac to sprawdzimy rozwarcie i wtedy mnie juz raczej zostawia. I oczywiscie liczyx ruchy. No po prostu jesten super zaskoczona takim podejsciem.

Hej. Ja po ktg. Wyszlo idealnie, pojedyncze skurcze lekkie ( ja sobie mysle cholera jasna jakie lekkie jak mnie to boli mocno - swietnie) przelozona poloznych przemila babka, ordynator przyszedl i pozartowal. Kazal przyjechac w sobote na kolejne i tak co 4 dni przyjeżdżać. Mowil ze dużo pacjentek ma termin na lipiec ale zeby sie nie stresowac, miejsca na pewno beda :) ogolnie swietna atmosfera. jak zacznie mi odchodzic czop z krwią to.kazala tez przyjechac to sprawdzimy rozwarcie i wtedy mnie juz raczej zostawia. I oczywiscie liczyx ruchy. No po prostu jesten super zaskoczona takim podejsciem.

Właśnie tacy ludzie powinni pracować na oddziałach położniczych, którzy potrafią uspokoić, okazać zainteresowanie i poczucie bezpieczeństwa

reklama
Do góry