reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mam na szczescie super tesciow i moj maz ma super tesciow, nie wtracaja sie, jak trzeba to pomoga. My tez z mezem jestesmy razczej ugodowi i malo roszczeniowii sie tak uzupelniamy hehe
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze bo u mnie leczo to z paprykiOj mów że leczo a nie bigos![]()
Mąż mnie zastrzelił...
Pamiętacie mówiłam,że od przyszłego tygodnia ma urlopu 2 tygodnie. No i rozmawiamy na ten temat. Trwa u nas rozbudowa, więc mu proponuje, żeby na początku urlopu tak się dogadał z chłopakami by jak najwięcej zrobili póki nie urodzę a on do mnie z prawdziwym zdziwieniem i tu cytat: "ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.." No tak kurde, może powinnam mu nawet godzinę obiecać
a ja myślałam, że po tylu latach to on mnie juz nie zadziwi
Coś czuje, że inicjatywa tarzana nie będzie tym razem ode mnie wychodziła
Pamiętacie mówiłam,że od przyszłego tygodnia ma urlopu 2 tygodnie. No i rozmawiamy na ten temat. Trwa u nas rozbudowa, więc mu proponuje, żeby na początku urlopu tak się dogadał z chłopakami by jak najwięcej zrobili póki nie urodzę a on do mnie z prawdziwym zdziwieniem i tu cytat: "ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.." No tak kurde, może powinnam mu nawet godzinę obiecać
Coś czuje, że inicjatywa tarzana nie będzie tym razem ode mnie wychodziła
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Asik no to ekspresowo
ja odliczan czas, o 17:30 mam wizyte ale jeszcze musimy pare spraw zalatwic z mezem..
nieufna
Ja wczoraj też robiłam cukinię: podsmazona cebula z kiełbasą i pieczarkami, do tego własnie cukinia i pomidory, można dodać paprykę. I u nas to się zwie leczo
Ja się z synem zawsze dogadam i tu nie chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o formę i sposób załatwienia sprawy i te teksty, że on ma się usamodzielnić .... coś tam jeszcze gadał synowi, ale już młodemu ręce opadły i stwierdził, że nie ma sensu dalej gadać.
Nieufna szkoda nerwów na eks-męża. Niech sobie robi, mówi i myśli co chce... Ważne żebyś z synem mądrze ustaliła co będzie robił z tymi pieniędzmi z alimentów.
Ja się z synem zawsze dogadam i tu nie chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o formę i sposób załatwienia sprawy i te teksty, że on ma się usamodzielnić .... coś tam jeszcze gadał synowi, ale już młodemu ręce opadły i stwierdził, że nie ma sensu dalej gadać.
Lizzy_
hahaha, padłam..."ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.."
Ale mój mąż też, że już bym mogła urodzić, bo on chce iść na urlop... i w ogóle już nie chce gadać do Małego przez brzuch tylko go przytulić. Wszystko spoko, ale żeby to takie łatwe było
paula_dabro
Dziewczyny jeszcze jedna prośba o radę. W niedziele brat meza ma 18 urodziny i bedzie u nich w domu obiad bedzie kilka osób a moze nawet kilkanaście taki rodzinny obiad. Czy to za wcześnie Zeby jechać tam z 3 tygodniowym niemowlakiem?
Moze dla kogoś głupie pytanie ale to moje pierwsze bobo i nie mam pojęcia czy juz można czy jeszcze sie izolować i ewentualnie do kiedy od takich skupisk ludzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Moze dla kogoś głupie pytanie ale to moje pierwsze bobo i nie mam pojęcia czy juz można czy jeszcze sie izolować i ewentualnie do kiedy od takich skupisk ludzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
madziolina_p
Ja 4 dni po porodzie pojechalam na swieta wielkanocne i nie izolowalusmy Michala, ale niektorzy uwazali ze jestesmy lekkomyslni. Mlody mi nigdy nie chorowal oprocz kilku trzydniowek