reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Bo kp się za nic nie naje :) Próbowałam już ją dłużej karmić (nawet po 45 min. się nie najadła, choć wiadomo nie ssała cały czas aktywnie) i nic to nie dało. Po godzinie chciała jeść znów.
Ja swoją karmie na zadanie, czesto jest to nawet co godzine. Przybrała 2 kg w niecałe 2 miesiace. Dzis w nocy przespała 5 godzin i gdyby nie kupa spałaby dalej. Po kupie pobudki co 2 godz

Ostatnia edycja:
reklama
u nas też często jest co godzinę karmienie

mała jeszcze śpi w foteliku już 2,5h ale co chcę się położyć bo zmęczona jestem to ona smoka wypluje albo zaczyna się wiercić

Iwona, moja też postęka, przeciąga się i śpi dalej, ja na to nigdy nie reagowałam, na początku czasami tylko zajrzałam do niej, ja w nocy padam na twarz, uwielbiam spać, nawet jak karmię to oczy mi się zamykają i przysypiam na fotelu :) Ale dziś było błogo, aż nie wierzyłam, że już rano :D
Flammie, oby już było ok, ucałuj Synka :) Na wizycie ok, kontrola w kwietniu :) On tak dziwnie bokiem ogląda telewizję, przekręca głowę na bok i zerka oczyma, ale wzrok u okulisty, a słuch u audiologa sprawdzany i ok. Dziś doktor stwierdził, że taka jego uroda chyba, że tak robi.
BasiaJulia - my też kp i co godzinę potrafimy się karmić :)

Ja nie mam tyle samozaparcia, żeby karmić co godzinę ;)

A nie macie wrażenia, że Wasze dzieci dłużej śpią w dzień, od kiedy zrobiło się tak szaro?
Pewnie ze spia dluzej.. Reaguja podobnie jak dorosli..

Ja z mala dzisiaj na pogotowie trafilam.. Lezala na lozku, odwrocilam sie na sekunde a ona w tym czasie probowala usiasc i spadla..
Prawie zawalu dostalam.. Poczekalam az sie uspokoi, chwile sie pobawilysmy, ubralam ja i sor ...
Lekarz sie ze mnie smial ze mala spi a ja panikuje i placze..
Zrobili badania, na szczescie wszystko jest dobrze..
Czuje sie przez to paskudnie..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kaskaw rany aż zamarlam jak to przeczytałam, tak to niestety teraz będzie że już ani na chwilę maluszka z oczu spuścic, dobrze że wszystko ok, ale musiałaś się zdenerwowac:-/

Ja dzisiaj z mężem wybrałam się na duże zakupy, pierwszy raz mała została bez mamy i taty na 6 godz i całkiem dobrze sobie poradziła z babcią:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry