Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myśmy też spali do 3 [emoji26]Witajcie. My dzis spalismy do 3(oczywiście z pobudkami). Po 3 koniec spania. W dodatku skonczylo nam.się mleko i musialam szukac bo jak sie okazuje jest go brak w magazynach. Moj maz stoi 24h i czeka na rozladunek w holandii, nie wiem co jeszcze, ale polozylam sie z malym zeby sie drzemnac to z tego stresu nawet nie moge...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, darmowa.Pauladabro - moja też nie siedzi, nie pełza. Byliśmy dziś na usg bioderek, wszystko dobrze.
Fazerkam, a inne maliny (ze słoiczka lub w kaszce) wcześniej dawałaś?
Iwona - dzięki za opinię.
Nieufna, to szybciutko. A przesyłka darmowa? Bo my braliśmy darmową to ta pewnie dłużej. Teraz czekamy trzeci tydzień.
BasiaJulia - ja teraz daję już zamiast cycka, ale po np. dwóch godzinach i przeważnie jakoś po godzinie wychodzimy albo jest kąpiel. Jeśli wychodzimy zawsze daję jeszcze cyca, ale krótko pociągnie i zazwyczaj usypia. Nie dałabym, ale boję się, że zgłodnieje na dworze. Tylko teraz już je po całym małym słoiczku gerbera.
Witajcie. My dzis spalismy do 3(oczywiście z pobudkami). Po 3 koniec spania. W dodatku skonczylo nam.się mleko i musialam szukac bo jak sie okazuje jest go brak w magazynach. Moj maz stoi 24h i czeka na rozladunek w holandii, nie wiem co jeszcze, ale polozylam sie z malym zeby sie drzemnac to z tego stresu nawet nie moge...
Dziewczyny juz sie poplakalam z bezsilności. Caly dzien marudny a nie chce spac pomimo ze wstal o 3 w nocy, przez caly dzien spał moze godzinę. Non stop go lulam, juz mi sil brakuje. Nie mam nawet meza do pomocy i nie wiem kiedy bedzie, moze w sobotę
Też się zastanawiałam nad tymi sokami bo znajomy ma sad i robi te soki i czasami podrzuci, rozumiem że mówisz i tych 3 i 5 l w kartonie z kranikiem? Te co trzeba w ciągu paru dni wypić i co piszę że 100% soku z jabłek?Mój maluch ostatnio też budzi się w nocy około 3-4 i nie śpi około godziny. Budzi się znowu na dobre o 6:00. A co to za mleko? Ja zakupiłam ostatnio 3 opakowania, żeby mieć zapas.
Tak jak napisała neufna, może masz kogoś do pomocy? A jest marudny bardzo? W końcu padnie, zobaczysz. Jak Mikołaj jest marudny to ja ściągam mu pieluchę i leży golas, uruchamiam youtube i to działa uspokajająco baardzo, ale tylko ten utwór:albo jeszcze to:. Czasem też dam mu jakiś deserek i jak zje to jest spokojniejszy, mimo że nie powiedziałabym że jest głodny.
Ja kupuje herbatki Hipp albo soczki specjalne dla maluchów z wodą. One są drogie i zastanawiałam się ostatnio czy nie dać mu tego wielkiego soku jabłkowego z kartonu świeżo wyciskanego, wiecie o jaki mi chodzi?