reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista Czerwcóweczek

Margot witam Cie serdecznie!
Znam ta tesknote i moze na emeryturce spotkamy sie w Polsze :))) bo u mnie z powrotami podobnie :p

reklama
witojcie nowe czerwcówy:-D
jolka:-D:-D:-D
Dzagud - ta jest:-D
co do śpiewającej podróży, obawiam się, że jak będziemy jechać do Niemiec w grudniu, będzie daaaaaaardzo muzycznie:baffled:

hej dziewczyny :-)

gratuluję cudownych dzieciaczków i życzę im by wyrosły na mądrych ludzi :tak:

namówiłam kolezankę na forum BB bo jest najlepsze na świecie :-p
Nazywa się Graża
a jej uroczy synek Maksymilian

mam nadzieję, że niebawem do was dołączy :tak:

Załączniki

• maksymilian.jpg
    maksymilian.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 76
Witam czerwcowe mamusie.Bardzo chciałabym się do Was przyłączyć,bo z tego co tu wyczytałam jesteście bardzo miłe.Mój bąbelek urodził się 23 czerwca (4100g 57cm).
Pozdrawiam serdecznie

karolinaka witaj! przyłączaj się, pewnie, będzie nas więcej:tak: jak bąbelek ma na imię? ładne wymiary :tak::-) a ja narzekałam, że mój był duży (3800, 54):zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry