• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a+t+?

ciekawa jestem jaka była przyczyna tak wczesnego porodu i co sie stało ze dzieckoi nie przezyło

VenuS trzymam za ciebie kciuki, nie bede Cie pocieszac bo to i tak nic nie da. Jesteśmy wszystkie z Tobą. Odezwij się jak najszybciej

reklama
Witam,
Chciałabym dopisać się do listy kwietniowych mamuś. 22 kwietnia ,,planuję'' ;) urodzić chłopczyka o imieniu Filip. Mam 23 lata i jestem studentką. Mieszkam w warszawie na ursynowie, ale nideługo przenosimy się na mokotów. Już nie mogę doczekać się przujścia na świat naszego synka, czekamy na niego z niecierpliwością.
poozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie i ich brzusie ;D
kamila

Milka, witaj wśród kwietniówek. Wybrałaś bardzo ładne imię. Ja też tak chciałam nazwać synka ale w końcu ma być Victoria. Zaglądaj do nas bo ostatnio tak cicho się tu zrobiło.

milka82 witam ja tez jesli to bedzie chlopiec bedzie Filipkiem;) tez mam 23 lata i rodzic planuje okolo 18 kwietnia (termin na 30 ale chcialabym wszesniej o te dwa tyg):) pozdrawiam;):)
wklaj swoja foteczke;)

Niestety nie mam nowych zdjęć, ale jak coś będę miała to od razu wklejam. Aha...w środę idę na ostatnie USG 3D/4D więc pewnie wtedy wkleję zdjęcie niuni :)

Oj Milka82 to będziesz miała co oglądać na tym 3d/4d! I pewnie jakieś filmiki będą. Super :)
A skąd jesteś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry