Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Madzia24 że dopisaaś u mnie na liście że będzie chłopiec,ale niestety nie poprawiłaś daty porodu.Jeszcze raz napiszę 21-y luty i chłopiec.Sorki że zawracam ci tak glowę.Z gory dziękuję i pozdrawiam.:-):-)
witam wszystkie mamusie rozpakowane i te nierozpakowane również!!!
normalnie od pojawienia się małej na świecie nie mam czasu by usiąść do kompa tak mała pochłania mój czas. dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje sama również gratuluję przepieknych maleńśtw
małą urodziłam o 0.44 właściwie po dwóch i poł godzinach wiec poszło szybko . rodziłam siłami natury , mała ważyła 3 750 i miała 56 cm.
Jesli ktos znajdzie zcas to prosze o dodanie nowej daty mojego planowanego porodu 25 lub 27 luty i jeszcze bedziemy mieli synkaz góry dziekujeniektóre lutoweczki sa jeszcze 2w1
hej, prosze o dopisanie mnie na liste rozdwojonych lutoweczek, urodzilam 02-03-2007(3 dni po terminie) poród siłami natury, synek Jakub ważyl 2900 i mierzyl 52 10 w skali Apgart.z Gory dziekuje