reklama

Lista lutowych mamuś

Karola7, też myślę, że kobitka jest super. U nas "na wsi" większość ludzi jest takich, z reguły są życzliwi a dla kobiet w ciąży to wyjątkowo, "żeby ich przypadkiem myszy nie zjadły" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Misia ekstra fryzurka, a loczki to juz zniknely bezpowrotnie ?
Zastanawiam sie z tym hbs, no bo teraz nie dostalam zadnego skierowania na zadne badanie, tradycyjnie mam jesc tylko dodatkowo zelazo i nic poza tym, ani badan ani witamin, nic (?) ale moze robilam je na poczatku, jak bede w domu musze sprawdzic.

Sprawdziłam w swoich badaniach i miałam jednak HBS ale robione w lipcu jako jedne z pierwszych badań wtedy nie zwróciłam na nie
uwagi hmm chyba już nie trzeba robić drugiego ;) ?

;D pewnie tak, ja to sie nie przemeczam porzadkami, zreszta i tak chyba nici ze swiat, towarzystwo sie porozjezdzalo, ale dzielnie ubralam juz choinke, na co moj maz troche sie boczy bo ustawilam ja centralnie i troche telewizor przyslania :)

A ja dopiero wróciłam - zrobiłam ostatnie zakupy świąteczne w końcu kupiłam prezent dla męża ;D ło matko
nigdy nie wiem co kupic, no i do ciast i tortu bezowego tez pokuppowałam produkty i w piątek pieczemy ;)
hmm ciekawe co z tego wyjdzie ;)

reklama
No to ja wczroaj z Matim upieklam (po raz pierwszy zresztą) całe pudełko pierniczków na choinkę. a ile zabawy przy tym bylo. Mati już czy dzisiaj tez pieczemy. Tylko ja już nie bardzo mam siłę, bo plecki bolą od schylania się :(
No, ale radość będzie jak juz zawisnal na choncie (może dzisiaj?)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry