reklama

Lista lutowych mamuś

Też mam takie wrażenie, że jakiś większy wysyp dzieciaczków się zaczął ale znajomi mi tłumaczą, że to tylko wrażenie. Po prostu teraz zwracam na to większą uwagę, ponieważ i ja i większość moich znajomych weszła w "wiek produkcyjny". Jeśli coś bezpośrednio mnie dotyczy więcej się tym interesuję i rozglądam się bardziej na boki i porównuję z resztą otoczenia ;)

reklama
Dziewczyny ponieważ jutro rano wyjeżdżam (aż do niedzieli) to chcialabym wam wszystkim zyczyć duuuuuuzo zdrówka na te pierwsze Świeta z maluszkami (no i zarazem ostatnie bez nich). Nie rozdwajajcie sie za szybko, no i podjeccie sobie dobrze, bo za rok może byc z tym różnie ;), a juz na pewno kiepsko będzie na wilekanoc. Buziaczki dla was wszystkich i całych waszych rodzinek :-* :-* :-* :-* :-*

Karola

Ja rónież życzę Tobie i Twojej rodzince cudownych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych z tymi któych kochasz
Oczywiście pięknych prezentów ;D pod choinką i miłych chwil spędzonych z najbliższymi wokół Ciebie i Twoją córcią pod sercem ....
7.gif

Karola
Niech Ci zdrowo święta miną
w ciszy, spokoju z całą rodziną
w miłości Jacusia oraz Matusia
i niech grzeczna będzie Igusia
a w życiu tyle łask obfitości
ile na stole smakowitości

Zdrowych Wesołych, smacznych i pęłnych miłości w gronie rodzinki...Swiąt wszystkim przyszlym ciociom i "kolezankom khmmm z forum lutówek" życzą Hubcio z mama Ewa ;-)
:-*
ps. przyłaczam sie do Karoli7 JEDZCIE ILE WLEZIE PO PORODZIE DOPIERO POST NAM SIE ZACZNIE ;-)

Myfciu! Kochana!
Ty smak świąt intensywniej odczuwasz
podwójne życzenia i prezenty otrzymasz
więc dwa razy mocniej niż lutówki wszystkie
jeszcze dziś Cię serdecznie uścisnę
a w uściskach tych płyną życzeń strumienie
szczęścia, zdrowia i marzeń spełnienia
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* - to są imieninowe buziaczki
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* a te zamiast pod choinką paczki

No - my jutro też wyjeżdżamy więc moje Kochane Lutówki :)

ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO
CO NAJLEPSZE NA ŚWIĘTA I NOWY ROK :)
NIECH BLASK GWIAZDEK PRZYPOMINA WAM,
ŻE ZYCZENIA WYPOWIEDZIANE
W ODPOWIEDNIEJ CHWILI ZAWSZE SIE SPEŁNIAJĄ :)
SCISKAMY WAS
Antosia, Antares i Tygrysek :)

reklama
Dziewczynki skoro się tak rozjerzdzacie to szybciutko piszę życzonka dla wszystkich lutówek ;)

Kochane białych pięknych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnego ciepła i miłości
Masę prezentów dla Was i waszych pociech ;D
Pysznego jedzonka, dużego brzuszka
A w Nowym Roku cudnego maluszka ...
Życzy wirtualna ciocia Karolcia z mała Olcią!!​

2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry