Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magduska, trzymaj sie. Ja juz po. Porod trwal 10 min.(tzn.druga faza. Do szpitala przyjechalam o 14, o 14:30 konczylam wypelniac ankiete na izbie przyjec. O 15 zaczely sie skurcze parte i o 15:10 Mateusz byl juz na swiecie!
Pozdrawiam wszystkie mamuski.
Powoli dochodze do siebie w domku, bo przeciez tyle zmian nastapilo. No i jestem bezgranicznie szczesliwa!
Dzięki dziewczyny za tak miłe przyjęcie do grona LUTÓWECZEK!! U mnie nic nowego - dalej 2w1. Jak tylko coś się zacznie dziać to dam znać!!
Pozdrawiaim, buźka :-* :-*
Mika zazdroszczę i gratuluję gorąco!!
Ja się czuję jakbym dwójkę przynajmniej już urodziła tak mnie boli krocze!!!!. Jak tak dalej pójdzie to nie będę miała sił urodzić!! BUuuuuuuuuuuuuuu
Magduska, spokojnie dasz rade- wierz mi. Nastaw sie pozytywnie i wszystko bedzie dobrze.
Misia q, jak ciezko wrocic do normalnosci sprzed porodu. Teraz liczy sie tylko synek i wszystko stoi na glowie. Ale radzimy sobie. Maly jest cudowny!!!