Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolla w Cubusie fajne spodenki były ja kupiłam rozmiar 42 ale zawsze to jeansy hehe. Promocja 149zł za bluzeczkę i jeansy.
Kiedy mogę zacząć biegać ??. Uda mam jak mortadela
Kurna Magduska super te jeansy chyba sie na matarnie wybiore bo mam bliżej a cubus też jest looknę ;D
a co do kina to chyba w środy są te seanse ja moge sie w środe wybrac tylko dajcie znać bo bede musiała brum brum załatwić
Antares a ja wiem skąd masz nicka hahaha dziś widziałam Pascala w TVN i on ciągle podaje gością winko białe o nazwie Antares .... hmmmm
rozgryzłam Cię ;D
Antares ale ja koza jestem nie załapałam, że to kino rodzinne ;D ;D ;D szczerze powiedziawszy wolałabym się z wami spotkać na spacerku a do kina bez dzieci bo nie wiem jak ten mój by się zachowywał i nie wiem czy ta wyprawa nie umęczyła by mnie i jego ;D
Rybka, a kiedy się do Centrum Zdrowia Dziecka wybierasz?? Chyba jakoś niedługo. To ja na spacerek się piszę i herbatkę jakąś, bo tylko 2 przystanki od CZD mieszkam