• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Misia, kurcze trzymam kciuki za wode (a wlasciwie jej brak)...
Patrzylam sobie dzisiaj na spacerku, jak u nas ladnie rzeka wzbiera... troche jej mniej, niz u Ciebie, ale ciekawie to to nie wygladalo wcale...

Magduska pisze:
A w Gdyni jest hotel Antares :) a tak w ogóle to chyba to jakaś gwiazda jest  nie??

Aaaaaa tak Magdusko :) jest to najjaśniejsza gwiazda w gwaizdozbiorze Skorpiona :)

Rybka :) spoko moze być po świętach :)

ALE ZADAJE PYTANIE RAZ JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH Z WAWY :) Bede rezewowała bilety do MiltiBABYkina na najbliższą środe na godzine 12 film Francuski numer :) - kto jest chetny - uprzejmie prosze o zgłoszenia na priva najpóźniej do jutra rano :)

Ekhm, Antares, ja bym sobie chętnie Francuski Numer obejrzała, ale się boję wyruszyć w podróż do kina w Gdańsku, a już do stolicy to chyba nie dam na razie rady... rób notatki i napisz o czym było ;D.

Jezu, Misia, ja pierniczę, trzymaj się. Nawet nie wiedziałam że poziom wody się podniósł, musze chyba zacząć oglądać jakiś inny kanał poza TVN Style.

Antares77 pisze:
ALE ZADAJE PYTANIE RAZ JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH Z WAWY :) Bede rezewowała bilety do MiltiBABYkina na najbliższą środe na godzine 12 film Francuski numer :) - kto jest chetny - uprzejmie prosze o zgłoszenia na priva najpóźniej do jutra rano :)

W którym to będzie kinie- Ursynów? Jak Ursynów to się zastanawie do rana, bo zobaczę jutro jak się rozwinie przeziębienie Natalki.
Antares a czym jedziesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry