• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

A jaką temp ma niemowlak normalnei chyba ok 37 st? Bo ostatnio jak była mega kolka to Olcia miała 37,4 st ale nie wzięłam tego za stan podgorączkowy
bo coś mi sie wydaje że dzieci mają wyższą czy sie myle khm?

reklama
A mi sie wydaje ze normalna czyli 36,6 st, a tempertatura do 38,5 to stan podgoraczkowy.
A Karolla jak Olcia płakała to temperatura jest wyzsza czy jak np spi. Trzeba troche odczekac i dopiero mierzyc

Nie wiem juz sama ile powinna mieć stopni. Zawsze miała w pupie 37,1-czyli dobrze, o 5 kresek więcej. A wczoraj w pupie 37,8 i taka jakaś cieplutka była. Próbowałam jeść różne rzeczy, łącznie z nabiałem, wysypek nie ma. Ale zaczęły się problemy z brzuszkiem i katar, być może to dalsza część "marszu alergicznego". Czyli znowu ryż, indyk, jabłka. Dobrze, ze chociaż kukurydzę w kinie mogę zjeść...

Dziewczynki ze 100-licy u mnie kino odpada bo raz, że piszę pracę, dwa, że niedługo wyjeżdzam na majówkę a trzy, że szkoda mi tak pięknej pogody na kino więc ja może kiedy indziej ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry