reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witaj Haba cieplutko, zasiądź z nami wygodnie i napisz coś więcej o sobie ..... masz trochę do nadrobienia, jeśli chodzi o nasze forum, ale spokojnie ... wystarczy ci czasu ;)

xmamuska mam pytanko, (sorki że nie ma nic wspólnego z wątkiem styczniówek - jestem grudniówką, chociaż nic nie wiadomo...) ale do rzeczy: Jak udało Ci się włożyć 3 suwaczki??? Ja próbowałam ale nie ma tam tyle miejsca. Pomocy i czekam na odpowiedź ;) ;D

luckymama Żebyś wiedziała jak ja się na ćwiczyłam żeby mi się to udało!! :laugh: Nie wiem jak ci to wytłumaczyć tak żebyś mnie zrozumiała!! :( No, ale spróbuje, choć wątpię, że mnie zrozumiesz, a więc wzięłam przy pierwszym suwaczku usunęłam początek, czyl: a zostawiłam resztę, a następne już suwaczki wklejałam całe!! Nie wiem czy mnie zrozumiałaś, ale wytłumaczyłam ci tak jak tylko potrafiłam!! :P Mam nadzieje, że ci się również uda :)Daj znać czy zrozumiałaś mnie i czy udało się i tobie to zrobić ;D

Chciałam tylko dodać że jutro się okaże czy będą się zmieniać cyferki na tym pierwszym suwaczku,jeśli niee to będe musiała jeden znów zlikwidować!! :(

xmamuska dziękuję droga kobitko za szybką pomoc, ale nie da rady= za wiele znaków. Będę probowała dalej. Jak się uda na pewno zobaczysz ;) ;D
Póki co moje suwaczki muszą mi wystarczyć ;)

reklama
luckymama Trzymam kciuki i wieże, że ci się uda, próbuj kobito do upadłego ;D Ja spędziłam nad tym ponad godzinkę, ;) jestem uparta i dążyłam do celu aż mi się udało!! ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry