Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam wszystkich, ja mam termin prawdopodobniej na 22 stycznia fajnie bo wtedy by wychodzilo ze to bedzie wodniczek jak mama i tata hehehe moze dostane dzidzi w prezencie na urodziny buziaki
Nio to wszystko jasne będziemy mieli SYNUSIA nasze cudo jest zdrowiutkie jak rybcia i waży 440 gr bykol nie Bedzie Kajtus albo Olivier Jak macie jakies typy na imię dla Facecika to czekam
bykol )) hehehhhhe ja jak sie urodzilam mialam kilo 200 ) hehhe ale bylam wczesniakiem no moje typy to Michał kub Kamil podoab mis ie tez Remigiusz w skrocie Remik ale moj facet mnie wysmial
Dopiero niedawno odkryłam to forum i choć jestem już w tak zaawansowanej ciąży chciałabym o tym powiadomić inne Stycznióweczki jeśli można.Termin mam na 10go stycznia. W tamtym roku byłam grudnióweczką i mam córcię Natalkę. Obecna ciąża była planowana ale tak za jakiś rok Pozdrawiamy.