reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
Bardzo dziekujemy za wszystkie karteczki- codziennie dziadkowie informuja nas ze doszla nowe karteczki!
My tez blagamy o cierpliwosc- Jas ma jednak zapalenie pluc- juz ponad tydzien nie wychodze z domu nigdzie poza tym ze do lekarza dzieciecego-glownie blagam o cierpliwosc Aqua i Kubusia, Karolka i Lenke-niestety okazalo sie ze kartka stad do Polski idzie ponad 2 tygodnie. wiec to bedzie spore opoznienie ale karki dojda na pewno!

reklama
My musimy troszke posiedziec w domku bo selinka przziebiona :sick:
za to karteczki wypisujemy razem :tak: niestety niektore dojda ze spoznieniem za co bardzo przeprazsamy :-(

tereskaa Agatka bardzo dziękuje za pierwszą urodzinową karteczkę :-)

kurcze-ze Stanów kartka szybciej dotarła do nas niż nasza wysłana do Piotrusia Kasi76 - a Sosnowiec widzę z balkonu:wściekła/y:

osinko: to trzebabylo te karte poprostu do sosnowca puscic z balkonu ;-) a tak powaznie to rzeczywiscie nasza poczta szwankuje. raz list idzie 3 dni a raz 5 i nigdy nie dochodzi na czas. :no:

bartus juz tez dostal dwie karteczki ;-) jedna z wa-wy a druga ze stanow. :-) ale otwieramy je dopiero w dzien urodzin :tak: bedzie wieksza frajda :-) te karteczki+koperty to bedzie raj dla mojego dziecka :tak: ;-)

Powiem Wam że ja to czasami jak termin karteczki nagli wysyłam poleconym lub priorytetem przynajmniej wiem że dojdzie na czas...więc nie dziwujcie się jak przyjdzie do Was polecony a tu kartka dla Dzidzi...ja troszku także mam malusieńkie opóźnienie z wysyłką do Felquy i Mamyoli...bardzo Was kochane przepraszam ale ostatnio mam tak mało czasu..:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

wazne zeby dotarly karteczki niewazne czy z opoznieniem ;-)

ja rowniez chcialam podziekowac za 4 karteczki:tak:doszly do nas na minute przed wyjazdem z domku:-)

ja rowniez przepraszam za male opoznienia bo nie zdazylam wyslac(wyjazd+deszczowa pogoda) choc karteczki juz wypisane-wysle stad i to jutro puszcze wiekszosc-bede z podpisem POLAND:-p(mialy isc z irlandii)

U nas rozwiązał się worek z urodzinowymi karteczkami - wczoraj przyszła jedna, a dziś kolejne. Nie wiemy od kogo, bo otwieramy dopiero 14.03 :-)

Powiem Wam szczerze, że wyjmując tę stertę kartek dla Szymonka dzisiaj ze skrzynki bardzo się wzruszyłam i aż łezki mi się w oczach zakręciły. Niezwykle się cieszę, że zdecydowałam się wziąć udział w tej akcji, bo już wiem, że dla mojego synka wszystkie kartki jakie otrzyma będą cudną pamiątką na całe życie.

Musimy już myśleć o jakiejś kolejnej takiej akcji :-)

reklama
dziewczynypamietacie o wyslaniu jakiegos info ze karteczka dotarla ?
juz jakis czas temu wyslalam kilka kartek i nic nie wiem czy dotarły

Do góry