reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
oj, a ja cała zestresowana akcją, bo ... daję CIAŁA :confused:, chociaż powinnam swiecić przykładem:confused::confused:

ja najpierw nie mogłam się zmoblizować, żeby wybyć z Karolą poszukać i kupić kartki, potem część kupiłam i leżały nie wypisane, potem wypisałam i nie mogłam się wybrac na pocztę :confused: Potem choroba Karoli, a teraz brak czasu na cokolwiek, a co dopiero na wyjście do miasta...

Moje karteczki dojdą chya w czerwcu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jestem strasznie zła na siebie za to, ale postaram się od jutra zmobilizować i ... już więcej się nie wstrydzić :-)

kinga nie masz co sie wstydzic kazdemu sie zdaza zapomniec a choroba dziecka jest wazniejsza niz pojscie na poczte czy kupienie kartek i dziewczyny i maluszki na pewno Ci wybacza
jesli nie dojdzie jutro dojdzie pojutrze glowa do gory i usmiechnij sie

reklama
my tez juz wszystkie karteczki hurtowo wysłalismy jakies poltora tygodnia temu .........jeszcze tylko jedna ..ostatnia karteczka nam została....juz wypisana ....tylko wysłać:):)

Viola30 doszla do nas dzisiaj karteczka od was jeszcze jej nie otworzylam bo dopiero w urodzinki Brianka dziekuje wam bardzo!wysylam serdeczne buziaczki dla ciebie i synka:tak:

Tak sobie czytam i aż się popłakałam. :-( Jestem trochę na siebie zła, że nie udało mi się odłożyć wcześniej jakiś pieniążków i przyłączyć do akcji. Synek miałby super niespodziankę. Za 2. dni urodzinki a w skrzynce pusto :-( :-( :-( :no2: :hmm:

Kinga naprawdę rewelacyjny pomysł. I naprawdę nie masz się co wstydzić za opóźnienia.

meldujemy posłusznie ze dostalismy pierwsza kartczke od Selinki bardzo dziekujemy z otwarceim poczekamy do urodzin jeszcze tydziń niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry