reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Ola, ja tez nie bede kupowala materacyka kokos-gryka tylko lateksowy :) My spimy na takim wlasnie i nawet nie ma porownania do sprezynowychy, ktore mielismy w wynajmowanych mieszkaniach

reklama
Hahahaha Milusia koniecznie ubieraj inaczej swoje księżniczki!!
Ja sobie nie wyobrażam - takie maleństwa muszą być identyczne i jak tu nie pomylić która jest która :O

A teściowa fajne zakupy Ci robi ;)

Malinka- masz racje z tym ubieraniem....ja nie chce mieć klonów:):)hehe każde dziecko ma inna osobowość i trzeba to od poczatku zaznaczyć:)

Co do teściowej to nie jest tak do końca kolorowo:( Ostatnio bylismy u nich na obiedzie w sumie ok 5 godzin tam siedzieliśmy a oni ani słowem nie spytali sie jak sie czuje itp!!!!!!!! Siedziałam cały czas zbulwersowana i czekałam na choćby słówko odnośnie dzieci. A oni nic!!!!! Gadali o dupie Marynie za przeproszeniem...a mi było coraz bardziej przykro ze tak się interesują swoimi wnukami:( jakby mnie tam w ogóle nie było!!!!!! Ani słowem czy sobie radzimy we dwojke w wielkim domu skoro mi nic nie wolno- kompletne zero!!!!!!!!! A siedzi w domu i nic nie robi!!!!!!!! Potem mówiła jak to biedna jest ich najstarsza córka- bo pracuje pn-pt od9-17 i w soboty do 14 i nie może sobie domu posprzątać bo na nic nie ma czasu!!!! Myślałam ze stamtąd wyjdę..bo mi pomaga dom sprzątać moja kochana mama, a jak leżałam plackiem w łóżku to mi nawet pilota podawała...a oni nic!!!!! Także niech przynajmniej te ciuchy znosi skoro na nich inaczej liczyć nie można!!:( To chyba ten typ ludzi który woli cos kupic albo dac kase byle nie pomagać itp.

Milutek moi tesciowie tez tak sie zachowywali ostatnio jak bylismy na obiedzie.Nic nie wspomnieli o moim brzuchu ani o swoim tak długo wyczekiwanym wnuku,ale ja wiem ze oni maja taka taktyke bo poprostu nie chca sie do nas wtracac,no coz cos za cos...

Wiesz Oluś ,tylko widać różnice pomiędzy wtrącaniem się a jakimkolwiek zainteresowaniem. Oni nie raz sie nam wcinaja mimo ze tego nie chcemy a teraz to była totalna zlewka. Padały rozne tematy- typu co mój mąż teraz robi w pracy ale o wnukach czy temacie związanym z ciązą kompletnie nic:(

Milutuś wiem co czujesz ja tez oczekuje troche troski z ich strony bo tak bardzo chcieli,co swieta zyczyli nam (bardziej chyba sobie) dzidziusia a teraz to nawet o nic nie zapytali,ale z drugiej strony to tez czasem denerwujace jest jak sie wszyscy pytaja tylko o ciaze tak jakbysmy my juz nie istniały bez tego brzucha;)buziak ode mnie i wielki cmok od mojego psiura on jest dobry na kazde smutki;)

Nie mogłam się opanować i kupiłam.

Załączniki

• kombunezonik.jpg
    kombunezonik.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry