reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Dzisiejsze łowy te z ciuchów po 1 zł za sztukę:)choćby miały po domu to wzięłam:)hihihi
a i większe tez choćby kurtka czy sukienka:):-):-)

Obraz 135.jpgObraz 138.jpgObraz 141.jpg
bezObraz 139.jpg
A tu pierwszy kaftanik (12zł.)do "szpitala" i pajacyki z Tesco po 3szt.w opak. przecena z 49 na 24:) kupiłam dwa opakowania niebieskie i różowe bo może sie okaże ze jednak będzie parka a i od biedy dziewuszki w niebieskim też mogą byc co nie?:)
Obraz 143.jpgObraz 144.jpg

reklama
Milutek istne szaleństwo:-) fajne ciuszki, zakupy w tesco też często robilam szczególnie kubusiowe pajacyki i body się sprawdziły:tak: co do kolorków to powiem Ci że moja Hanusia ma bardzo dużo niebieskich, błękitnych ubranek i wygląda w nich uroczo:tak:

MIlutek ale dopadłaś cudeńka, ale bardzo dobre podejście, nawet po domu dzieciaki jakoś muszą wyglądać i w czym chodzić;) nie ważne w czym śmigają, ważne żeby było wygodnie i nie krępowało ruchów.

Milutku - udane łowy! nie ma co:-D ja przyznam że ostatnio zaszłam do dwóch ciuchlandów... i mimo że sporo dziecięcych ubranek to same szmatki ( nie żebym była wybredna...ale poplamione i do tego za 5-10zł sztuka). Tak więc na razie sobie odpuszczę :-) ale na pewno musze się wybrac do Tesco ...:-)

Bo niektóre ciucholandy maja szajs- to trzeba przyznać...a ceny jak za zboże. A tu pójdziesz do takiego Tesco popatrz- śpiochy wychodzą po ok 8 zł.-rewelacja i nówki:)

ja miałam 56 pare i duzo 62- 56 wyrosła w 4 tyg ale 62 były dobre wcześniej tyle żeluźne wiec nosiła równocześnie 56 i 62 52 nic nie kupiłam kobieta w sklepie powiedziała ze to dla wcześniaków raczej Róza urodzoła sie 55cm i 3450g ciuszki odkładałam na zamałe jak były małe i tyle w jednym 56 chodziła dłuzej niz w wiekszości 62 bo sie duży okazał ten pajacyk teraz -nie kupiłam jeszcze nic dla fasoliny-wyrodnamatka taka jestem!
ale wiekszosc mam -kupie nowe na chrzest i jakis pare zeby miał nowe!
a apropo kombinezonu-to spodobał mi sie rozmiar80 i kupiłam-bo dzecko rosnie zeby miało luż na ubranka podspód-uwszem pasuje ale teraz bo to 80 takie wieksze 80 ....
a ja to kupiłam tak jesiennie bo zimowy od dziadków dostała 74 i był pod koniec zimy mały bo takie małe to74 było ale kupili kolejny!
Patrzcie jak dana rzecz sie ma do reszty ubranek w danym rozmiarze bo te rozmiary naprawde różne moje dzecko chodzi w 80/86 a mamy jeden dres na 68 i bluze ma dobrą tylko nogawki krutkaweale w domuw nim chodzi bo łatwiej w takim do kostki niż równo z stopą bo jak opadną troche spodenki na chudzielcu to sobie po nogawkach nie depcze i sie przez nie nie przewraca-a melduje że moje dzecko coraz wiecej chodzi bez trzymania-totak ot -musiałam sie pochwalic

reklama
Cat,Ola,Lokata,tez ogladalam takie kombinezoniki.ja mam termin na 26 marca,wiec przyda mi sie na max.1 miesiac.jaki rozmiar powinnam kupic? 56 czy 62?choc rozsadniej wydaje sie 62...

Milutek,sliczne te spioszki kolorowe!!!

Do góry