reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

tzn czy posciel widzialam?? tak widzialam ale poscieli to chiba z tego nie kupie szczerze mowiac ale lozeczko i materac do tego wszystko nowka jeszcze jaka atrakcyjna cena! i nawet mojemu m spasilo co jest jakims marzeniem bo on wybredny taki ze hej! w kazdym razie juz chyba to lozeczko zostanie:tak:

reklama
ja widzialam posciel z tego kompletu gdzies ale tez nie wiem gdzie i cos k.60£ byla a nie dam tyle za jeden komplet gdzie moge miec inne 2 za ta cene bo tylko taka widzialam... juz sie nie moge doczekac stycznia jak kupimy to lozeczko i ten zabojczy wozek a potem szymonek przyjdzie do nas :) jak ja juz go kofam a jeszce w brzuszku siedzi:):-Dwiem- glupieje:-) to chyba hormony i ten zatkany nochal:-D

Chyba kazda z nas juz tak czuje... ja sie boje tylko glosno o tym mowic, zeby bylo fajnie, zeby mala juz byla z nami, bo znajac moje szczecie zaczne rodzic:p A to jeszcze stanowczo za szybko:)

Jeśli macie jakieś fajne namiary na pościelki do łóżeczka: takie zestawy z ochraniazem itp w rozsądnej cenie to dajcie znać:) a może wiecie gdzie w warszawie mozna kupić takie pościelki...:-)

Witajcie dziewczyny:-)

Jestem tu zupełnie nowa i mam nadzieje, że mogę do Was dołączyć. Termin porodu mam na początek marca 2011, więc już całkiem niedługo:-)

Podczytuję już Was chwilkę i widzę, że macie już troszkę rzeczy nakupowane:D Ja póki co chyba mam już dosyć ubranek:D, a po nowym roku kupujemy łóżeczko i wózek. Widzę, że sporo rzeczy kupujecie z allegro. My ostatnio wynaleźliśmy okazyjnie leżaczek z Fisher Price i jesteśmy bardzo zadowoleni:-)

reklama
Dostałam paczkę z pościelą i...

Z tego mam różowe serduszka:) bardzo ładna.

2-el POŚCIEL -NADIA - 90x120 cm - NOWE WZORY !!! (1364476907) - Aukcje internetowe Allegro

Z tego komplet do wózka czerwone serduszka i też bardzo ładna:)

-NOWOŚC! KOMPLET POŚCIEL DO WÓZKA -4 elementy (1385407177) - Aukcje internetowe Allegro

A z tej aukcji serduszka różowe.

MY-SWEET-BABY posciel 3cz do lozeczka 140x70 serca (1378872495) - Aukcje internetowe Allegro plus rożek taki najzwyklejszy.

Wszystko jest starannie uszyte i wykończone, przynajmniej moje egzemplarze. Trochę sztywne ale myślę że dlatego że jeszcze nie prane.

Wypełnienie też tu kupiłam. Takie najzwyklejsze i wydaje mi się że powinno być dobre. A znawcą nie jestem co do składu itd. Uszyte dobrze;)

Do góry