Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewita nie wydaje mi się żeby sklep starania miał aż tak dobrą opinię jak piszesz... Wystarczy popatrzeć na komentarze jakie otrzymują, w których jak mantra wytykane są te same błędy, niedociągnięcia, itd. Ja korzystałam z usułg tego sklepu, tylko wtedy miał jeszcze inną nazwę i powiem, że zadowolona nie byłam, nic a nic. Przesyłka niekompletna, a pani właścicielka mnie okrzyczała na allegro jak dałam jej negatywny komentarz...
Oczywiście przed walentynkami też przytulaski były ale już nie pamietam dokładnie którego
no ale przyszła i teraz nie wiem czy w tym miesiacu moge się spodziewać @ po 28 dniach czy 32 . Jak myślicie? Oczywiście najbardziej bym @ wcale nie chciała no ale przynajmniej chcę wiedzieć kiedy dobrze było by zrobić testDziękuję, ale mam negatywne doświadczenia i nie wiem po co mam się na siłę przekonywać do sklepu, który ma najwięcej negatywów, skoro konkurencja jest lepsza i tańsza.A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów.