reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
ewita nie wydaje mi się żeby sklep starania miał aż tak dobrą opinię jak piszesz... Wystarczy popatrzeć na komentarze jakie otrzymują, w których jak mantra wytykane są te same błędy, niedociągnięcia, itd. Ja korzystałam z usułg tego sklepu, tylko wtedy miał jeszcze inną nazwę i powiem, że zadowolona nie byłam, nic a nic. Przesyłka niekompletna, a pani właścicielka mnie okrzyczała na allegro jak dałam jej negatywny komentarz...

A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów. We wtorek po południu zamowiłam, a już w piątek rano miałam testy w domu. Przed zakupem dzwoniłam na numer kontaktowy i przez kilkanaście minut nie mogłam się dodzwonić. Nie minęła chwila, jak miła Pani zadzwoniła do mnie sama i przeprosiła, że niestety nie mogła wówczas odebrać telefonu, po czym grzecznie i sympatycznie rozwiała moje wątpliwości. Może po prostu miałaś pecha i trafiłaś na nieodpowiedni moment? Przejrzyj sobie wątek TESTY OWULACYJNE, tam dziewczyny też nieco piszą o tym sklepie i to chyba właśnie dzięki temu zdecydowałam się na ten sklep.
Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny:) Mam pytanko... ostatnią @ miałem 30 stycznia i w tabeli testowania mam termin 22 luty czyli jutro, czy to nie za wcześnie? Może poczekać;)? Były przytulanka w płodne dni:) ostanie jeżeli dobrze pamiętam to w Walentynki wiec myślycie że test mógł by już coś wykryć gdyby było co:eek: Oczywiście przed walentynkami też przytulaski były ale już nie pamietam dokładnie którego:p i nie wiem czy jutro zrobić test czy dopiero jak @ nie przyjdzie? To mój drugi cykl starań, cykle zawsze mam 28 dniowe ale ostatnio miałam 32 dniowe ale to pewnie przez nerwy bo nie chciałam tamtej @:wściekła/y: no ale przyszła i teraz nie wiem czy w tym miesiacu moge się spodziewać @ po 28 dniach czy 32 . Jak myślicie? Oczywiście najbardziej bym @ wcale nie chciała no ale przynajmniej chcę wiedzieć kiedy dobrze było by zrobić test;) Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie, ok?;-)

Doticzka ja na przyład mam cykle 26-31 dniowe a czasami nawet 24 lub 34 dniowe (ale rzadko) i tak testowanko przypada mi od 13 do 18 marca, a jako że jestem straszny niecierpliwiec, to pewnie pierwszy test zrobie już 13.03 a ewentualnie następny jak mi @ sie bedzie spóźniać :-)
To jest oczywiście moje podejście do tej sprawy, zrób jak uważasz.
Trzymam kciuki za II kreseczki ;-)

Ataata dzięki za odpowiedz:) Ja też jestem strasznie nie cierpliwa i pewnie nie wytrzymam do @ i zrobie wcześniej , najlepiej jutro tylko strasznie się boje że zobacze znowu I kreche :( No ale zobaczymy, może bedzie bardzo miała niespodzianka urodzinowa (24 luty kończe 23 latka) :) :*:*

A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów.
Dziękuję, ale mam negatywne doświadczenia i nie wiem po co mam się na siłę przekonywać do sklepu, który ma najwięcej negatywów, skoro konkurencja jest lepsza i tańsza.

Ja mam cykl spisany na straty, wystarczy spojrzeć na mój wykres...

Hej:) Miałam test dzisiaj zrobić, ale troszkę się boje i może poczekam jeszcze do soboty, o ile wytrzymam;)

reklama
Do góry