Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewita nie wydaje mi się żeby sklep starania miał aż tak dobrą opinię jak piszesz... Wystarczy popatrzeć na komentarze jakie otrzymują, w których jak mantra wytykane są te same błędy, niedociągnięcia, itd. Ja korzystałam z usułg tego sklepu, tylko wtedy miał jeszcze inną nazwę i powiem, że zadowolona nie byłam, nic a nic. Przesyłka niekompletna, a pani właścicielka mnie okrzyczała na allegro jak dałam jej negatywny komentarz...
Oczywiście przed walentynkami też przytulaski były ale już nie pamietam dokładnie którego
no ale przyszła i teraz nie wiem czy w tym miesiacu moge się spodziewać @ po 28 dniach czy 32 . Jak myślicie? Oczywiście najbardziej bym @ wcale nie chciała no ale przynajmniej chcę wiedzieć kiedy dobrze było by zrobić testDziękuję, ale mam negatywne doświadczenia i nie wiem po co mam się na siłę przekonywać do sklepu, który ma najwięcej negatywów, skoro konkurencja jest lepsza i tańsza.A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów.