reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie...
Zrobiłam dziś test i NIESTETY.. wynik negatywny. Co prawda @ jeszcze nie mam. Planowo ma byc jutro ale chyba przyjdzie bo juz brzuch zaczyna mnie pobolewać :no::no::no:
zaczynam mieć doła :no:

reklama
agat :-(
ale z tego co widzę na suwaczku to dopiero pierwsze staranka.
No niestety nie ma tak dobrze trzeba troszkę popracować;-)

buzi@k
no tak... wiedziałam, że może nie być tak łatwo... ale jednak nadzieję miałam. Na razie czekam na @ która pewnie się jutro pojawi... i od nowa zaczniemy starania...

agat sama pamiętam jak pierwszy raz się staraliśmy do tego myślałam że od jednego przytulanka bez zabezpieczenia będzie dzidziuś :-D no i niestety
byłam strasznie zawiedziona że na teście tylko jedna krecha :-(
ale nie tracę nadziei w końcu sie uda :tak:

buzi@k
jestem pewna, że się uda ... i trzymam kciuki za Ciebie... siebie i wszystkie staraczki :tak:

no widzicie dziewczyny ja juz mam 2 i bylam pewna ze z tym to bedzie hop siup i juz, i co tez sie musze napocic;-) , ale nie narzekam i mam nadzieje ze i mi i Wam szybko sie uda:-) !!!
Pozdrawiam

Witajcie...
tak jak przewidziałam @ dziś przyszła popołudniu :no:

No to zaczynam kolejny cykl starań ... drugi ... oby ostatni :tak:
ostatnia @ 04.03.2007 cykl 28-29 dni planowanie testowanko 31.03.2007

reklama
Wiecie co... ja myślałam, że tylko ja jestem taka wariatka, ale widzę, że jest nas więcej, myśłałam, że jestem osamotniona w swojej "chorobie" ;-) aż wstydziłam się coś napisać, ale...
Ja też zaczęłam traktować męża jako dawcę nasienia... zauważyłam nawet, że w okresie owulacyjnym nie kocham się z nim, a kopuluję. Czekam aż skończy i staję na głowie :-D
W tym miesiącu wyluzowałam, bo patrząc na mój wykres to miałam cykl, tzn. mam jeszcze, strasznie poowalony... i o ile była owulacja, to w 28 dc prz cyklu 31 dniowym...
Powiem, szczerze, że ja nie rozpaczam gdy dostaję @, jakoś podświadomie ją czuję, wiem, że przyjdzie... człowiek się łudzi, ale... też dopatruję się u siebie wszelkich możliwych symptomów, z tą różnicą, że charakterystyczny ból brzucha daje mi znać, że @ idzie... Powinna przyjść jutro, ale podejrzewam, że przyjdzie później, bo i owu dopiero co była...

Do góry