jak dla mnie trochę przy drogie ;-)Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??
ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak dla mnie trochę przy drogie ;-)Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??
ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro
Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??
Moja siorka miała od znajomych i kilka razy z niego korzystała, tylko za każdym razem jak wyjmowała w nocy dziecko z łóżeczka, to zapominała, ze ono jest włączone i zaczynało wyć, bo wykryło brak oddechu
Spanie z dzieckiem podobno skutecznie obniza ryzyko smierci łóżeczkowej,U nas tak samo było,spalismy z małym..mój syn wychował się bez takiego urządzenia bo spalam razem z nim czujnie uważając, wiec i drugie maleństwo będzie wychowane podobneja niestety nie pozwolę sobie na takie urządzenie z powodu kosztów...
ja będę też spała blisko mojego maleństwa :-) Niestety na taki wydatek sobie nie możemy pozwolić....No właśnie widzicie Dziewczyny... Też bym pewnie uważała, że to zbędne, bo owszem piszą o nagłej śmierci łóżeczkowej, ale myśli się "mnie to nie dotyczy".
Niestety taka tragedia spotkała moją koleżankę:-( Straciła córeczkę...
Dlatego tak zwróciłam uwagę na to urządzenie... Jest to wydatek, ale czy naprawdę nie warto??

no proszę , to jest już konkretna cenaFakt monitory Angel Care są bardzo drogie, ale wystarczy dobrze poszukać na Allegro
Np. tu:
Monitor oddechu Angelcare AC300 na gwarancji (949306229) - Aukcje internetowe Allegro