wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dziewczyny czy ktoras z was stosowala na kolki u dzieci Sab simplex?? zamowilam to przez net bo jest niedostepne w Polskich aptekach a nic nie dziala:-(stosowalam gripe water , espumisan, bobotic i nicJUZ MAM DOSYC jestem na skraju wyczerpania, nie moge patrzec jak ona cierpi, jak tylko placze robi mi si ejuz slabo i niedobrze, nie umiem jej pomoc i to jest najgorsze:-
-
-
-( juz po prostu nie wiem co mam robic
kathe - wspolczuje :-( dobrze ze mnie to nie dotyczy bo chyba by sie rozpadl moj zwiazek. W swieta moj maluch nie dawal nam spac w nocy, nie wiem co mu sie stalo - caly czas sie darl, tylko cycek go uspokajal, ale nie byl glodny
to Danny (tatus) dostawal szalu i pletl glupstwa, ze wczoraj to juz mialam mysli zeby wrocic do polski z dzieckiem, no ale naszczescie juz jest dobrze, on mowi ze to chyba on ma depresje po porodowa. W kazdym razie podziwiam ciebie i twojego meza 
lilka jak mozesz to ja bym zostala i karmila dziecko piersia, w koncu pislas ze nie pracujesz, wiec warto sie troche poswiecic i dac dziecku to co najlepsze, ale oczywiscie nie namawiam, to tylko moje zdanie......
JUZ MAM DOSYC jestem na skraju wyczerpania, nie moge patrzec jak ona cierpi, jak tylko placze robi mi si ejuz slabo i niedobrze, nie umiem jej pomoc i to jest najgorsze:-

no i czesto to sie troszke przeciaga w czasie i dlatego u maluszkow czesto jeszcze sa szmery...