reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witajcie.

Ja dziś jakaś dętka jestem. Byłam na spacerze z Tymkiem, ale spać mi się zachciało i wróciłam wcześniej :sorry2:. Chyba zaraz pójdę odespać noc. Dziewczyny kiedy dziecko powinno zacząć przesypiać całą noc?

A w sobote prywatnie juz do kardiologa dzieciecego na USG serduszka... Troszke sie martwie, choc pani doktor powiedziala, ze na 99,9% jest ok, ale slychac leciutkie szmery i lepiej skontrolowac teraz niz potem u np. 20 latka ma wyjsc, ze cos jest nie tak jak powinno... A ponoc chodzi o to, ze w brzuchu mamy serducho ma cos tam inaczej i po urodzeniu zamyka sie cos tam...:shocked2: no i czesto to sie troszke przeciaga w czasie i dlatego u maluszkow czesto jeszcze sa szmery...

Tu chodzi o otwór między przedsionkami, który jest normą w serduszku dziecka w życiu płodowym a później powinien zarosnąć - pozostałością po nim jest tzw. dół owalny w ścianie międzyprzedsionkowej (ach ta anatomia ;-)).

Życzę miłego dnia.

reklama
Asix jakim mlekiem karmisz malego? :confused: ja najpierw podalam Cow&Gate - ktore dali mi w szpitalu jak nie mialam jeszcze tego wlasciwego mleka, ale co podalam to maly mi zwrocil, dzis dalam mu SMA gold i rowniez zwrocil :-( ja nie wiem czemu jego zoladek nie przyswaja sztucznego mleka :dry:

ja mu podaje APTAMIL FIRST i to mleko jest do kupienia nawet w markecie,wiec mozesz spróbowac

dzień dobry mamcie:-) ale sie rozpisałyście:-)
ja biegam od wczoraj bo jutro weselicho brata:-) no i musiałam z mamką iść do fryzjera coś tam pokupić i takie tam:-)
idę poczytac co u was:-)
Milej imprezy,wytancuj sie za mnie:-)

dobra kochane ja juz poczytalam co u was wiec jestem na biezaco, do pozniej,pa

misia no fakt :-ptylko ze Ty kobieto dajesz rade z tym wszystkim a mnie juz czasami krew zalewa z niemocy :sorry2: ...szczegolnie przy kolkach malego.
women zakochalas sie?? ;-):-)

....wlasnie wspolczuje mama ktore same wychowuja maluchy...., albo maja ich wiecej niz jedno :sorry2: Ja nie mam czasu isc do fryzjera, zroic sonbie pazurki.... a co dopiero przy 2ce maluszkow :sorry2:

reklama
Do góry