reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Lilka muszę Ci powiedziec, ze te truskawki to dzięki Tobie...:-):tak: ja myslalam,ze jeszcze za wczesnie...:confused: ale pisalas, ze kupowalas juz nasze truskawki, wiec dzis nie bylo zmiluj sie... pojechalam z mezulkiem na rynek i byly...:-D:-) u mnie po 9zl/kg,
kupilam kilo i chyba wiekszosc sama zjem:-)

reklama
u mnie dzis cena tez spadła
na 8,70 kg
pare po drodze ze sklepu z piachem zjadłam :-D:-D

kupiłam bita smietane i zjemy sobie z Milenka,ona tez lubi a ma juz 2 lata to spokojnie moze jesc truskawy
potem uwielbiam sobie robic koktajle truskawkowe
mam blender i miksuje truskawki
dodaje troche cukru i mleko :-)
do lodowki i w upalne dni napoj jak znalazł

ino bym musiała chyba ze 4 kg kupic :-D:-D

Bira ze co ty jesz? co to sa te nozki mo....cos tam :szok:

To sa galaretki z mięsa w moim przypadku drobiowego, ale najczęciej robi się to z wieprzowiny. Do tego trochę marchewki gotowanej, natki pietruszki. Ja najbardziej lubię z sokiem z cytryny, ale mój mąż je to coś z octem... Super sprawa, chociaż wcześniej jakoś mnie odrzucało na sam widok tych "nózek".

No i narobiłyście mi smaka na truskawki. Pojechałam sobie w miejsce, gdzie sprzedają takowe cuda, ale nie kupiłam, bo była tylko jedna babka i miała takie na pół zielone... spóźniłam się, bo znajoma mówiła, ze było sporo ludzi z truskawkami. No cóż poczekam do poniedziałku:-)

To sa galaretki z mięsa w moim przypadku drobiowego, ale najczęciej robi się to z wieprzowiny. Do tego trochę marchewki gotowanej, natki pietruszki. Ja najbardziej lubię z sokiem z cytryny, ale mój mąż je to coś z octem... Super sprawa, chociaż wcześniej jakoś mnie odrzucało na sam widok tych "nózek".

No i narobiłyście mi smaka na truskawki. Pojechałam sobie w miejsce, gdzie sprzedają takowe cuda, ale nie kupiłam, bo była tylko jedna babka i miała takie na pół zielone... spóźniłam się, bo znajoma mówiła, ze było sporo ludzi z truskawkami. No cóż poczekam do poniedziałku:-)

no to wszystko jasne
ja kucharz zawodu myslałam ze jakies braki mam w wiedzy czy co :-D:-D a kolezanka a galarecie pisała
ja jak twoj maz uwielbiam z octem i tez wole drobiowa :-)

Cześć Dziewczyny:-) Widzę, ze tu tematy kulinarne:-D Chyba z tymi truskawkami to mamy coś wspólnego. Ja jeszcze świeżych w tym roku nie jadłam ale ciągle kupuje wszystko co truskawkowe:-D
Bira przepraszam, ze Ci moze obrzydze te galaretki, ale kupiłam mężusiowi ostatnio w sklepie taką(miala byc dobra podobno) a on znalazł w środku zęba, chyba świnki. dlatego te domowe są bez porównania lepsze:-) ale ja nie mam cierpliwości...

No właśnie mi obrzydło:-D
Lilka pozazdroscic jak jesteś kucharka:-), pewnie Twojemu maleństwu nic nie brakuje. Ja to chciałabym czasem cos takiego ekstra zdrowego, pełnowartościowego ugotować ale na mrożonkach z hortexu sie konczy:-D
Powiedzcie mi Dziewczyny czy macie też problem z siedzeniem przy komputerze, bo ja tak po godzince to już nie moge wytrzymac tak mi kregosłup nawala. A wcześniej zadnych problemów:sick:

A filmik jest niezły. Widziałam ostatnio jakis program o ciażach i była pokazana kobieta idąca (ledwo co) na porodówkę z trojaczkami, ona ledwo szła a brzuch był ooogromny. A co dopiero czwóreczka:-D Wyobrażacie to sobie nagle z dwuosobowej rodzinki robi sie sześcio. Szok. Powiem szczerze ze bliźniaki to chciałabym miec bardzo ale pani doktor na usg mimo usilnego szukania znalazła jedno dzieciątko. Jestem szczęsliwa że jest:-)

reklama
Do góry