reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

...a tak w ogole to jak minal wam dzien...?

Larvuniu, wiem,ze u ciebi dzionek byl ciezki... mialas przygode z samochodem..:confused:.

ja mialam tyle planow na dzis... a skonczylo sie, ze nie wyszlam z domu...:no:

zadzwonilili, ze przyjechaly nasze okna (zamawiane 2 tyg. temu) i dzis od 12 do 18 wstawiali nam dwa okna... brrr... malo, ze mamy syf, bo to poddasze... dziura w suficie... rano transport welny mineralnej... to jeszcze w dwoch pokojach wymieniali okna... ale juz pojechali, my jako tako ogarnelismy po nich...

...a pojutrze ma byc spec od scianek dzilowych i elektryki i ma dzialac na poddaszu...:eek:

reklama
...no i zapomnialam sie Wam pozalic...:sick:
...nie kupilam sobie dzis truskawek...:sick:
...jutro kupie chyba 2 kg...

musze uciekac, bo mezus chce cos na kompie robic...:baffled:

buziaki:-)

Lilka slicznosci w wozeczku.

Ja miala cos takiego:
large_graco_expeditiontsls_milano.jpg

Nieskretne kolo dawalo znac o sobie,ciezko sie zakrecalo.
Budka strasznie cieniutka i wialo przez nia.

Jednak lubie foteliki wpinane w wozek i to przycmilo mi wady wozka :-p

Witam wieczorowa pora:-)

Widze ze zaczoł sie temat wozkow. my nie kupujemy na razie:-) mamy dwufuncyjny po Maciusiu z duza gondola i na zime bedzie a wiosno i tak przełozymy do spacerowki bo te funcyjne sa ciezkie i dzwigac toto do autobusu to katastrofa:-) A macio ma nowa spacerowke w ktorej nie jezdził bo dostał parasolke wiec teraz bedzie jak akurat:-)

dziewczyny przysnelo mi sie.... sorki. Lekko zakrecona jestem... :eek: Zawsze tak mam odrazu po przebudzeniu... i chyba jakos glowa mnioe pobolewa, dziwne.

Chyba nie zrobie dzis obiadu... no nie mam sily..... ehm... pieseczek jeszcze mnie traca nosem.... :-( jak mi sie niechce z nia wychodzic....dziewczyny.....

anulka a ja dzis zjadlam truskawki ;-)

ide z psem......

Oj, mamcie, mamcie...:-)
fajne te wozeczki...:-) ...ale ja jednak bede przesadna i poczekam jeszcze kilka miesiecy... poki co sama nie wiem co chce...

no pewnie anulka :) mysmy nasz kupili na miesiąc przed urodzinami Wika :-) to była naprawdę przemyslana decyzja :tak:

A ja nie mam ochoty na truskawki :no:

A ja dziewczyny wogole za wozkami sie nie ogladam dla mnie ta ciaza tak jakos sie ciagnie nie mysle ani nad ubraniami ani nad lozeczkiem. Czekam tylko z utesknieniem na wizyte u gunekologa zeby mi powiedzial ze wszystko ok jak bym mogla to bym u niego dziennie siedziala

wrocilam ... duchota na calego.:eek:

wydlalam caly litr zimnego mleka :zawstydzona/y:... sama siebie zaskakuje. Dzidzia chyba wniebowzieta bo wiruje mi w brzusiu na calego ;-)...... Mammamija... ale daje czadu :eek::-D

reklama
dziewczyny do juterka.... cos mi dzis dolega, nie wiem jeszcze tylko co...
poleze w wyrku sobie, obiadokolacji nie robie :-( chyba mezus mi wybaczy.... buziaki laski :*** laski-grubaski :-p paaaaaaaaa

Do góry