anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anineczko... co kraj to obyczaj... na pewno wiedza, co robia... no i juz jutro posluchacie serducha... super sprawa... ja az sie wzruszylam ostatnio - bilo 155 razy na minute...:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba od kurzu przy tym remoncie i dzisiejszych oknach... brrr... jestem alergiczka i wszystko mnie zaraz uczula... a w ciazy zadnych lekow... tylko co mi mozna to wapno musujace...

:-)

TSH dalej wysokie - choć niższe niż przed ciążą :-) i mieści się w granicach normy
dzisiaj idę do gina 
a ja już sie strasznie męczę
byłam tylko z rana zarejestrować się do gina i na targu po zakupy i już jestem padnięta 

a ja jestem jeszcze w 4mc
fakt słoniątko ze mnie duże 

A miało być tak pięknie w drugim trymestrze, zaś te problemy zaczęły się właśnie w tym trymestrze. Macie jakieś sposoby teorie na ten temat?

Aaaa, przypomniałam sobie. Czy wy też macie taki problem z cerą? Bo mnie jest normalnie tragedia na twarzy, pryszcz koło pryszcza, ale tylko po prawej stronie twarzy troszkę na dekoldzie i ramionach.A miało być tak pięknie w drugim trymestrze, zaś te problemy zaczęły się właśnie w tym trymestrze. Macie jakieś sposoby teorie na ten temat?

Hej dziewczynki!
ja swoje maluchy zobacze w piatek, juz sie troche denerwuje...
kajunia
widzialam Twoj brzuchalek w galerii no i masz juz co pokazywac
Ja tez myslalam , ze skoro blizniaki bedzie szybciej wiekszy, ale na razie nie jest za duzy;-)
malinois
OSTRZEGAM jest DUŻY 

generalnie jest OK, jestem zdrowa jak ryba, mam się dalej oszczędzać i nie przeziębiać się
29.05. idę na kolejne USG
no to już będzie prawie 18tc
a lekarz się dziwi, że strasznie wysadziło mi brzuch
a to że zamy się prywatnie puścił oko i potwierdził, że już powoli słoniątko jestem :-)