Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powoli juz zaczyna...
duuuuuuuzzzzoooo zdrowka:-)
lubie porzadek , ale teraz czasem nie mam sily
staram sie jak moge ale roznie bywa
wlasnie sie zastanawialam czemu do nas nie dolaczylas, widzialam cie w innych tematach:-)
;-) kurcze czasmi wiecie jak to jest najprostsze rozwiązania i pomysły sa najtrudniesze :-):-):-) tak to ze mna jest;-);-);-)

nie do przesady ale lubue porządek. Ale to chyba nie wada 
Wszystko w granicach normy.Pati Augmentin bezpieczny i sprawdzony od lat.Nie przejmuj się że Marcelek musi brać przecież to tylko dlatego żeby mu się polepszyło a że Samuel nie brał to tylko chwalić takie zdrówkBeatka..a co ty myślisz o augmentinie?;-)
bo poszperałam w necie i zdania są podzielone:-(
hehe Koziorożec-jak moja teściowa
a moze jeszcze 11 styczeń![]()
załamana byłam że tak szybko ją coś chwyciło.Potem w połowie stycznia to samo i już wtedy zadecydowałyśmy wspólnie z pediatrą że damy Bactrim i było dużo lepiej.Michał raczej nie chodzi do przedszkola bo jest full infekcji i dlatego też wycieliśmy mu ten trzeci migdał.Mam nadzieję że teraz będzie zdrowiej u nas czego również Ci i dzieciaczkom życzę

Sabinko prześlij nam na wybrzeże troszkę promyków bo nas wiatr tu zawiejedzień dobry:-)
My dziś cały dzień na spacerkach!:-) jak poszliśy rano o 10.30 do kościoła tak wróćiliśmy tylko na obiadek i potem do altanki z kaweczką:-) Kapik prawie cały czas spał albo patrzył:-) a pogoda cudowna:-)
Pati zdrówka dla Marcelka:-( biedaczek:-(

Ale zrobiłam wczesnym popołudniem awanturkę były krzyki, płacz ale chyba jest dużo lepiej dlaczego faceci są tacy tępi?Mój to nie kuma niczego myśli że jak kupi raz na jakiś czas coś dla mnie to sprawa załatwiona i nie trzeba się starać ach ci facecia ja pewnie znowu nie popisze ale jestem na bierzaco co u was no i tak szybko poki pamietam
pati-szybkiego powrotu do zdrowia dla twoich synkow,zwlaszcza biednego Marcelka
beatka-wspolczuje cichych dni zwlaszcza ze masz meza na chwile
dobra musz ejuz spadac nie wiem co w niego wstapilo ciagle placze no i kupki nie moze zrobic-masakra
o tych o ktorych nie pisalam wybaczcie ale maly mi niestety nie da...
mam nadzieje ze do jutra...
papapa!!

larvunia milej wuztyty u tesciow, jak tam babcia? zwraca juz uwage na Marcelka czy nadal nic??![]()
Bo uslyszala, ze chce moim rodzicom dawac melego i kolezance czasami do popilnowania.
Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(
Bira nie ty sama mój też za tydzień znowu wyjeżdża ale takie chyba życie jeszcze od 2 dni nie odzywamy się do siebie
A tak właściwie to Dzień dobry niedzielnie!
Wcale popołudniu mi się nic nie chciało nawet kompa wyłączyłam i bawiłam się z dziećmi.Ale dzisiaj mam to gdzieś rezerwuję sobie zaraz bilet na Lejdis bo nie mam z kim iść a mąż niech z dzieciakami siedzija to mam ledwo przyjechał i już ciche dni;-)
Nie zanudzi się:-) Mój cieszył się głośniej ode mnie;-)idziesz na Lejdis, tez sie zastanawiam czy na to isc...., mezus mi sie nie zanudzi? bo z nim bym sie wybrala, malego dziadkom podrzucic... hehehe ale mam niecny plan;-)
witam Mamusie niedzielnie!
no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:--
-(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(
bardzo,bardzo wszystkim ciociom dziękujemy:-):-):-);-);-);-)ja jestem załamana ze Marcel musi antybiotyk brać
jestem ich zdecydowanym przeciwnikiem:-(
Samuel jeszcze nigdy antybiotyku nie brał
a Marcelek ma 4mc i musi:-
-
-(
bira .... a jak u ciebie lepiej ???
Wyć mi się chce. Trochę pozytywów też bylo:-) Pogoda piękna jak w kwietniu, więc pojechałyśmy z Ingą i suczkami do lasku na trzy godzinki. Jesssssu, już nie mogę doczekać się wiosny:-)