Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

larvunia nie wiem jak u Ciebie w miescie ale u mnie sa salony fryzjerskie ze porada stylisty jest za darmo, zreszta w kazdym lepszym salonie nie ma juz zwyklych fryzjerow tylko fryzjer-stylista, ja na poczatku kwietnia byla u stylisty to za balejaz i sciecie zaplacilam 195 zl - z 10% znizka bo jestem juz stalym klientem :-)
Anineczko nie zwrocilam uwagi na to i nie czytalam jak Misia o tym wspominala musialam przeoczyc.

:-)Ah więc takAnineczko, wybacz, mala zmylka
Te zdjecia sa na koncie cioci Dominisia, wiec ta studniowkowa dziewczyna to nie ja))

:-);-)

no i dobrze z tym telefonem wyszko faktycznie mialas szczescie
witam wieczorkiem
Lilka skąd ja to znam. Moja połowa dziś cały dzień leżał do góry brzuchem bo przecież na nockę idzie i będzie ciężko pracował, więc cały dzień nie może się przemęczać. siedział z małym w pokoju, ja robiłam obiad to, jak zaczynał młody płakać to mnie wołał, bo on odpoczywa. szok. na szczęście już pojechał, maruda
a jutro cały dzień będzie spał
dziewczyny widzę, że o fryzurkach piszecie.
ja ostatnio zaszalałam na chrzciny Matiego (w styczniu).
zawsze długie włosy, najczęściej spięte w kita...nuda... więc poszlam do babki, do której zawsze chodziłam sobie kolorek robić i powiedziałam, że coś innego chcę.
no i obcięłą...krótko z tyłu, z przodu troszkę dłuższe. podobało mi się. ale problem z układaniem, mi niestety to nie wychodziło
no ale minęły już 4 miesiące więc czas znowu do fryzjera, nie wiem co teraz

Dziewczyny nie nadazam za wami, caly dzien na dworze spedzamy a wieczorkiem nie moge pisac zeby malego nie obudzic)
Logowanie do nasza-klasa.pl
Tak na szybko
Misia super wloski, natchnelas nas wszystkie na zmiany, ja tez mam ochote bo odkad moja mama przestala mnie obcinac i zaczelam chodzic do fryzjera, to zawsze robie to samo))
Fryzury 2008. Fryzury - włosy średnie
to chyba zbyt odwazne dla mnie ale mi sie podoba
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
no a na to moze sie skuszetylko kolorek chyba inny. Pogadam z fryzjerka
)