Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pozatym 40 letnia kobieta nie chciala uciec????przeciez tam miala dzieci 17-18 letnie nawet gdyby nawet sama nie dala rady ojcu to z dziecmi moglaby jakos umowic sie..........

a zapomniałam sie pochwalić
od jakieś 2 tygodni
moje dziecko samo pije,sok jak i mleko
daj mu tylko do rączki uchwyt od niekapka, drugi łapie juz sam i celuje do buzi
super dumna jestem z syna
pusia gratuluje pierwszego siaduwogule zauwazylam ze twoj Kacperek ladnie sie rozwija
super
![]()
:-)Dziewczyny mam pytanko!!!!!!!
jak jest taka ladna sloneczna pogoda to podajecie ta wit D3 czy nie??
Lilka mi tez jak odpisywalam na ten artykul ucielo
Beatka a mialam taka nadzieje ze bedzie ok i ze te krople pomoga Olence:-(
Tez slyszalam o tej corce wiezionej przez ojca ale dla mnie jest to nie dopomyslenia.......byla matka i ona niby nic nie wiedziala hmmm ciezko uwierzyc a pozatym urodzila tyle dzieci to kto odbieral te porodu nie mowiac juz o wszystkich innych rzeczach zwiazanych z dziecmi ktore trzeba zrobicPozatym 40 letnia kobieta nie chciala uciec????przeciez tam miala dzieci 17-18 letnie nawet gdyby nawet sama nie dala rady ojcu to z dziecmi moglaby jakos umowic sie..........
Nie wiem nawet co o tym myslec.

moj do tej pory ani razu nie ubral dziecka,nie przewinal -kilka razy tylko nakarmil ale moge to wyliczyc chyba na palcach obu dloni i nie byl na spacerze czy inne rzeczy-zawsze tylko slysze ze on pracuje