reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja dzis mialam na wage wejsc sie skontrolowac z rana i zapomniałam...

Larvuniu zostawiam cie :happy: nie placz hihiiii
ale musze isc do sklepu kupic boczek surowy wedzony bo brakuje mi do zupy po cygansku a to ulubiona zupka K.

do pozniej bzuiaczki:elvis::elvis::elvis:

reklama
kajunia juz 5 miesiac?? ehm... ale ten czas leci...5 miesiac okresla sie w jakim tyg jak sie jest?? u mnie od poniedzialku zacznie sie 17 tydz.

larvuniu ja jestem jak widać na suwaczku 17t6d i dzisiaj wskoczyłam w 5 okienko :-D czyli niedługo i Ty w nie wskoczysz :tak:

ja wróciłam z Kościoła i jestem padnięta :baffled: zaczęły puchnąć mi nogi :zawstydzona/y: i strasznie bolą :-( no cóż uroki :-p

Czesc dziewczyny...

Larvuniu trzymaj sie... ponoc najprzyjemniejsze w rozstaniach sa powitania... a to juz niedlugo:-D:-D:-D

Lilka... fajnie masz z tym wyjazdem do Norwegii... chcialabym gdzies poza Polska zamieszkac ...bo ten kraj jest straaasznie ciezki:eek:

...Mi tez skonczyl sie juz 4-ty miesiac:-):-) i juz zaczal sie 5-ty... za 5 miesiecy maluszek zawita:-):-D:-):-D

Anulka wiem o czym myslisz.....ja odkad wiem ze wyjezdzam to jak słysze o Giertychu,czy strajku lekarzy i pilegniarek i wielu wielu innych rzeczach (ostatnio teletubisiach) to sie ciesze ze stad uciekam :baffled: bo mi wstyd za ten kraj....i strasznie mnie wkurza ze zajmuja sie torebka jakiejs bajkowej postaci niz robic pozradek w tym zasyfiałym panstwie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jeszcze szlag mnie trafia ze my rodacy stad spierd.... a oni sobie Chinoli jako tania siłe robocza beda sprowadzac :wściekła/y: zamiast robic tu porzadek..

no ale trzeba sie aborcjami i etletubisiami zajmowac bo to wazniejsze :wściekła/y:

sorki ale grzeje mnie ten rzad....

Lilka... no wlasnie... po****ny mamy kraj... i jak tak patrze jak tyle znajomych dookola wyjzdza i zyje gdzies indziej na zupelnie innym poziomie... to sama mysle, ze chyba moglabym stad wyjechac...:confused:

Ja tu sobie poszlam spac a wy sie rozgadalyscie, juz nawet nie wiem na co mam odpisac!!!

Lilka moze ie bedzie szkoda zeby Karlos rozerwal na tobie ta sexowna koszulke skoro jest za mala??? Oczywiscie to zart!!! Szkoda ze ta numeracja jaksa inna!!!

Larvunia Ciebie to podziwiam bo samej by mi sie nie chcialo takich wyszukanych dan dla siebie gotowac, ale chinszczyzna bym nie pogardzila, czemu mnie nie zaprosilas??? Oczywiscie tez zart!!! hhihi

Dziewczyny ja jak wyjechalam to nie z mysla o lepszym jutrze, poprostu sie zakochlam!!! Teraz jak patrze na innym portalu (www.nasza-klasa.pl) gdzie sie moi znajomi podziewaja to jestem w szoku!!! Bardzo malo ludzi zostalo w Polsce!!! Z jednej strony to smutne alöe skoro w Pl nie ma szans na lepsza przyszlosc i w rzadzie takie cyrki odchodza , to nie ma co sie dziwic!!!!

reklama
NO jak tutaj w gazetach na pierwszych stronach stalo o tych teletubisiach to ja tez myslalam ze sie spale!!! Przeciez inni ludzie nie wiedza ze my, normalni "obywatele" wstydzimy sie za taka wizytowke dla Polski!!! Jest tyle powazniejszych problemow a te dupki zajmuja sie takimi pierdolami!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry