reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i teraz tez urodzimy w jednym miesiacu!!! Allanek mial sie urodzic 14 lipca ale mi sie tak zachvcialo dziecka ze po wymeczeniu mezusia i polataniu po schodach "gora dol" moj gumis urodzil sie 2 lipca!!! Bardzo mi zalezalo zeby uraodzil sie w jak najdalszym terminie od urodzin mojej tesciowej (ona ma 12 lipca)-oj jak ja jej niecierpie!!!!!
Piszesz , ze Milenka taka smieszka, cos w tym musi byc bo i moj maluch nie zabardzo wie jak sie placze!!!

reklama
no ja jak w tv widziałam zagraniczne komentarze to sie na tapczanie coraz mniejsza robiłam i przypominałam kolorem totalnego buraka :dry:
ja jade do N. a jakis Norweg najbardziej to skrytykował wiec tez super....wizytowka jak nic
:dry:

Mozemy sobie tylko w roznych jezykach wydrukowac na koszulkach cos w tym stylu: "nie uznaje polskiego rzadu" albo "Polski rzad to nie ja!!!"

Nie wiem czy Wam pisalam,
ale ostatnio spimy z mezusiem poza domem... bo remont (kurz, opary w welny mineralnej... itp) poddasza tak daje odczuc sie mojej alergii, ze w nocy normalnie budzilam sie z atakami kaszlu (alergia na kurz i tym podobne...) i myslalm, ze sie udusze... a spalismy w drugim pokoju, przy drzwiach zamknietych...
no i 2-3 dni temu obudzilam sie w nocy i myslalam,ze juz sie udusze... az sie rozplakalam... skonczylismy u moich rodzicow k. 1 w nocy... i od tamtej pory nie spimy w domku...
brrr... a remont jeszcze potrwa.... ale coz...

no fajnie ;-) polazlam przed telewizor, zasnelam a tu rozmowy na calego :-D
dziewczyny o naszym rzadzie to szkoda gadac.... kazdy ma dosc.

anulka uwazaj na siebie....
krecik to ja juz zamawiam z 2 szt takiech koszulek ;-)

Hej dziewczyny, ja wlasnie wstalam :) Nie ma dnia, zebym po pracy nie poszla spac chociaz na 2 godzinki.

Dzidzia dzisiaj mi daje czadu caly dzien, czuje ruchy juz coraz wyrazniej, nie moge sie doczekac porzadnych kopniaczkow :)

Wlasnie sobie policzylam, ze zostal mi jakos miesiac i tydzien pracy :D 8 czerwca zaczynam urlop i jade do Polski na 2 tygodnie, wracam 23 czerwca, na maciezynskie moge isc juz od poczatku sierpnia :) To by mi pasowalo, nie powiem :D Chcemy zmienic mieszkanko jakos we wrzesniu wiec bede miala duzo czasu na przygotowanie kaciku dla mojego malenstwa :)

Witam
Ja dopiero czuje jak bol schodzi z nog,tyle dzis roboty bylo :sick:
O rzadzie sie nie wypowiadam bo to juz nie jest moj rzad :laugh2:

Anitt ja wiem,ze w Uk jest az 9 miesiecy macierzynskiego,ale nie chcialabys wiecej go spedzic z malenstwem?
U nas jest 6 miesiecy,dokladnie 26 tygodni i na macierzyski ide na dwa tygodnie przed planowanym terminem porodu :tak:.W najlepszym razie zostanie mi 24 tygodnie po urodzeniu maluszka ;-)
Larvunia nie pytaj o bloga :unibrow::rolleyes::wink::wink::wink:

w N. macierzycnki trwa rok :-)

ja jestem na etapie sprzatania,zupa nie zrobiona i ja tez nie zrobiona :baffled:
a wszystko przez to ze w dzien tak zle sie czułam i palcem na nic nie kiwnełam...

jak tak dalej pojdzie to wyrobie sie akurat jak m przyjedzie :baffled:
ma byc 2-3 w nocy

reklama
ale fajnie na dworku, wlasnie wrocilam z piesolem ze spacerku.
jakos dziwnie spokojnie dzis spacerowala moja sunia... zawsze szarpie jak nie wyzyta to w lewo to w prawo a dzis jak nigdy przy nodze. Smutna chyba, jak ja.. ze naszego andrzejka nie ma z nami. Kurna jeszcze tylko jutro caly dzien bez mezulka :-(
anineczka no przeciez nic nie mowie :-p
lilka spoko, moja kuchnia tez dzis wola "ratunku".... :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry