reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anineczka ja tez wlasnie po to szukalam pracy :) Duze macie te maciezynskie, u nas jest 90% normalnej tygodniowki przez pierwsze 6 tygodniu urlopu, a pozniej okolo 102 funtow tyodniowo. To jest od pracodawcy a nie znam dokladnie wysokosci zasilkow, bo to jest zalezne od dochodow. Jak narazie nalezy mi sie zasilek dla pracujacych, poniewaz mam najnizsza stawke, a jesli mam to, to nalezy mi sie masa innych rzeczy. Dlateo chcialabym doradce jakiegos zebym mogla skorzystac z tego co mi przysluguje.

Lilka maczaj noz w wodzie jak kroisz cebule, tylko nie pamietam czy w zimnej czy goracej :D Ale chyba zimnej. Ja nie stosowalam ale mozesz sprobowac :)

reklama
Anitt ja mam chyba mega wrazliwe oczy
a o moczeniu noza nie słyszałam
jednak o tym by przed krojeniem obrane cebule zanurzyc w misce z zimna woda to tak :tak: ale...teraz sie spiesze i widzisz....

juz pokroiłam...na dwie raty :happy:

Larvunia ojj wiem ze weekend
mnie chyba jutro nie bedzie:-)
jak sie wyspimy to idziemy do parku bo jest Dzien Dziecka i sa wystepy przedszkoli a mała lubi jak dzieci spiewaja
a potem czeka nas maraton rodzinkowy...na co kompletnie juz dzis czuje ze nie mam siły:baffled:

No więc melduję się weekendowo!

Byłam dzisiaj u babci, na zakupach, u rodziców i na pizzy ;-) cały dzien wrażeń :-)
jutro mam wizytę u drugiej babci i też mnie cały dzionek nie będzie... :tak:

Muszę Wam powiedzieć że cycki mi tak urosły że wygina mi ramionka do przodu, moje mięsnie nie wyrabiają żeby utrzymać taki ciężar. Mam straszne skurcze mięśni piersiowych i ramion, trochę mnie Kuba masuje, ale to niewiele pomaga bo cycki mam nadal ciężkie. Muszę sobie kupić porządny biustonosz na grubych ramiączkach bo wszystko mi się wylewa. No i zaczynam gimnastykę plecków bo mnie troszkę napieprzają... :baffled:

Mnie piersi tez bardzo bola, szczegolnie brodawki ktore zaczely mi uciekac ze wszystkich stanikow :/ Bede miala duzy problem, bo moje piersi zawsze byly bardzo "zauwazalne" ze tak powiem :) Dzieki temu, w moim stroju do pracy jeszcze nie widac brzucha, bo ubrania opieraja sie na biuscie. Nie wiem jak to bedzie pozniej, az sie boje. Mam zamiar nabyc kilka stanikow w Polsce jak bede na urlopie, bo sie mecze juz.

A plecy tez mnie bola, szczegolnie na dole. I niestety nie ma na to zadnej rady, bola mnie kiedy stoje, siedze lub leze. Tylko troszke mniej gdy leze na boku.

Misia ja tez mialam ostatnio duza ochote na piwo i namowilam mezusia do otwarcia jednego zebym mogla sobie wziac lyczka :) Nie sadze ze to zaszkodzi malenstu.

Misia ja tez mialam ostatnio duza ochote na piwo i namowilam mezusia do otwarcia jednego zebym mogla sobie wziac lyczka :) Nie sadze ze to zaszkodzi malenstu.

oczywiscie ze nie

ja w ciazy z Milena wypiłam w sumie 3 piwa 0,5
ale...otwieralismy puszke i piwo szło na pol :happy:
wiecej sobie nie pozwoliłam

a kolezanka piła po małym kieliszku czerwonego wina pare razy w tygodniu i lekarz pozwolil bo cos tam dobrze działa ale nie pamietam co...

reklama
jak narazie nic % nie zaliczyłam..jakos mi sie nie ma....choc Karmi hmm czemu nie :-)

jesli chodzi o bole plecow to niestety mam....do tego kolano jedno mi sie oddzywa...
piersi mam big bo 95 D wiec kregosłup tez cierpi...
a kiedys mialam 75 B :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry