reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anineczka ja tez tak mialam, chodzilo mi tylko o garstke smaku, a raczej % mi nie podeszly :) Teraz juz czuje ze mam spokoj na dlugi czas, pewnie do momentu kiedy skoncze karmic piersia :)

Wlasnie sprawdzilam jakie cisnienie mialam przy ostatniej wizycie poloznej i jest to 100/60. Niewielkie niestety padne kiedys na ryjek i nie wstane :)

No tak ja sie wyspalam to teraz bede pol nocy sie nudzic :) Jutro na 16 do pracy wiec moge sobie isc spac o ktorej chce.

Witam!

Ja mam dosc niskie cisnienie 90/60 i nawet ostatnio pozwoliłam sobie na szklaneczke coli bo juz leciałam:-) Przy Maciu miałam duzo lepsze:-)
A piwko to nawet lubie ostatnio jak były te upały to miałam tak chcice ze musiałam otworzyc i wypic z tesciem bo juz bym nie dotrwała do wieczora:-)

hej dziewczyny :-D

ja juz po spacerku z pieseczkiem, po sniadanku... jeszcze szybka kapiel :tak:
wlasnie woda napuszczam do wanny :happy:
powiedzcie mi czy kapiecie sie w pianie? czy zmienilyscie sposob kapieli??
czytam wszedzie, ze lepszy jest prysznic. Ale ja tak kocham kapiele w wannie z duza ilscia piany... taki relax przy radiu :tak: Tez czytalam ze piana niby przeszkadza. Ze lepiej zmienic zele, plyny na dzieciece. Nic nie zmienilam...

Czesc Kobitki:-)

Ja wlasnie przed chwila wrocilam z nocki u babci... ...zjedlismy sniadanko, poczytalam co pisalyscie jak mnie nie bylo...
oj dzialo sie...:-D

Lilka pewnie jestes cala happy:-D

Larvuniu... a Twoj mezus wraca juz jutro??

My zaraz wybywamy:-) jedziemy do ciotki w odwiedziny, wrocimy popoludniu... a wieczorkiem znow spac do babci... och, jak cyganie:-D

Buziaki

witam porannie :-)

widzę, że u Nas są nocne rozmowy w toku :-D ja mam kompa w innym pokoju więc nie za bardzo z moją siostrą :baffled: nooo ale rano jest co czytać :-p

jeżeli chodzi o ciśnienie to ja mam SUPER 110/60 :-) no trochę wagą się martwię już mam 11,5 kg na plusie, a od wczoraj strasznie puchną mi nogi :zawstydzona/y: lewej kostki wcale nie widać :no: no a żylaki są już wszędzie :-(

we wtorek przegląd techniczny u gina :-D:tak::-D

buziaki

lecę na obiadzio :-p

reklama
Hej Dziewczynki!
Ale wy sie rozpisujecie ostatnio:szok::-D Samo czytanie zajmuje godziny:tak::-D

A ja wczoraj dałam sie namówic na imprezke , w miare mozliwosci oczywiscie;-) I wiecie co nie nadaje sie do tego, mimo ze tylko był soczek i zupka;-):-D ten hałas i muzyka dały popalic maluszkowi. Kopał i kopał...
:-D To juz nie te czasy:-D Dzisiaj sobie siedzimy, głaszczemy sie z dzidzią i odpoczywamy, no i oczywiście zajadamy:-D

Lilka miłej zabawy!;-) I uważajcie na dzidzie;-):-D

Aha może wiecie co jest z lewej strony z boku pod żebrami:confused: Bo cały dzien mnie dzisiaj tam boli, w właściwie kłuje i nie wiem co to:sick: Poratujcie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry