reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anulka mi tez strasznie przykro sie rozstawac
jejku jak człowiek sie przyzwyczaja do ludzi :-(:-(

kochane jedziemy w czwartek ...ale...mam siostre w Norwegii i ona własnie tu jest i dzis jedzie i bierze nam kompika (troche wazy) i inne ciezkie pudła..
zawsze taniej nas wyjdzie bo reszte wysyłamy firma spedycyjna DHL a tam na kg/palety jakos to idzie....dlatego kompika mi biora buuuu

tez myslałam ze jeszcze popisze z wami :-(:-(

pamietajcie dbac o siebie!!!
mam wasze nr tel to sie odezwe :tak::tak::tak: na 100%%%%

buzilki ogromniaste!!!!!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Lileczko ...ja tez tak mam, ze przyzwyczjam sie do ludzi i potem teskam jak cholera...:sick::-(:sick::-( ale wiem, ze w koncu jedziesz do wymarzonego domku z najblizszymi i w ogole...:-)

takze jestes szczesliwa... a do nas odezwiesz sie lada moment...:-)

w czwartek wyjezdzacie... do pewnie k. soboty mozemy czekac na informacje oo Ciebie:-)

dbaj o Was wszystkich i niech wszyscy dbaja o Ciebie:-D

Pa,pa,pa,pa

Hej, hej
Witam po kilku dniach przerwy, ale się rozpisałyście, ale to dobrze poczytałam, pod Waszym wpływem kupiłam truskawki i właśnie wcinam.:-)

Lilka, życzę Ci szerokiej drogi i powodzenia ;)

Dziewczyny czuję wyraźne kopniaki dzidzi każdego dnia, szczególnie rano i wieczorem, czasem po południu-różnie, ale jest to niesamowicie piękne uczucie. A mój mąż jeszcze poczuć nie może. :-(
Za ponad dwa tygodnie idę na usg 3D lub4D, opiszę swoje wrażenia i może coś uda mi się wkleić, jeśli dopuścicie i mnie do galerii i tu wielka prośba do misi_q.

Macie już jakieś doświadczenia z usg 3D?

Cześć przyszłe mamusie:) właśnie dziś dołączam do waszego forum:) mam nadzieje z e sie nieobrazicie:) i że czasami pozwolicie mi ze sobą porozmawiać dla odprężenia isę:) buziaki dla Was Sabina:)

Sabinko coz to za pytanie??? Oczywiscie ze sie nie obrazimny tylko sie bardzo cieszymy ze jestes z nami!!!!

Lilka -Carpe Diem!!!! Ale fajnie ze wyjezdzasz, zycze powodzenia i malo czasu na tesknote za bliskimi!!!!!! Buziorki!!!!

reklama
Cześć przyszłe mamusie:) właśnie dziś dołączam do waszego forum:) mam nadzieje z e sie nieobrazicie:) i że czasami pozwolicie mi ze sobą porozmawiać dla odprężenia isę:) buziaki dla Was Sabina:)

witaj sabinko, jestes już na naszej liscie!

Lilka
szerokiej drogi, jak tylko się podepniecie do neta daj nam znać co i jak! Będę tęsknić!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry