reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
sabinka witamy w srod swoich :-D

lilka!!!!!!!!! odezwij sie jak najszybciej... juz tesknimy.

dziewczyny znowui mam lenia.... Z pracy urwalam sie predzej, wogole to marzy mi sie 2tygodniowy urlop ;-) Mam prace super, ale takie dwa tygodnie by sie przydaly :tak:

Sabinko witam:tak:

Kajunia ja wczoraj kupilam piekne truskawki, jadac do ciotki - od razu z plantacji, naprawde slodkie, duze, twarde...:-D

a dzis pojechalam na rynek po ziemniaczki, kapustke i czeresnie... i czeresenie byly brzydkie, wiec zostalam na lodzie:eek: i mam tylko truskaweczki...:confused:

poki co upieklam ciasto z truskawkami:tak: i zrobilam mloda kapustke z marchewka duszona z karczkiem i zaprawiona smietana i koperkiem, uwielbiamy:-D

a co do lenia... to Larvunia ja moze i mam chceci... a sil mi jakos brak.. cosik zrobi i juz padam na nos... nie wiem czemu:baffled: i zaczynaja bolec mnie plecki:confused::confused:

Wlasnie wrocilam z 2 godzinnego spaceru,piekna pogoda u nas.
I sie strasznie zmachalam :baffled:
Moj maz ma dzis wolne i mamy rodzinny dzien :-)

I mnie zakulo w brzuchu,lece odpoczac ;-)

Kurcze fajnie że jestem z Wami:) Mój mężuś neistety w pracy...:( samotnie sobie siedzę...:) nawet wychodzić mi się nie chce:) tylko jem sobie truskaweczki czereśnie i placka z truskawkami bo w sobotę piekłam:) hmmm pychotka:)
po kawałeczku dla każdej z was:)
a pyszniutki jest... przynajmniej tak mi się wydaje:)

a co do lenia waszego to kurcze ja tak mam codziennie:) ledwo mi się chce cokolwiek pracować:) prace mam o tyle fajną że przy komputerku bez przerwy:) dla mnie fajna ale dla dzidzi to chyba nie za bardzo:) a wogóle to ja już chyba mam uzaleznienie od kompa:) Zresztą mąż informatyk - programista więc cos czuję że dzidziuś to się z komputerem w rekach narodzi:):)

hallllo mamuśki:-)

Lilka dużo szczęscia zycze na nowej drodze w życiu i odezwij sie prędziutko:-)

Sabina miło cie poznać:tak::-)

Kochane ja już 5 kg do przodu, dzisiaj sie ważyłam:baffled::eek:

Zastanawiam sie nad usg 3d czy warto, tzn mój mezulek sie zastanawia a ja musze miec argumenty zeby go przekonac:sick: Podobno dobry lekarz ze zwyklego usg tez wszystko odczyta, ale kusi to ze w 3d ja wszystko bede widziec wyraznie:baffled: Sama nie wiem...

Kurcze jak ja wam zazdroszczę możliwości zrobienia takiego usg...:) u mnie wmieście z tego co się orientowałam to żaden lekarz takiego aparatu nie posiada...już u kilku się orientowałam... ale jezeli któraś z Was słysząła kiedyś o usg 3d w Nowy Sączu:) to chętnie się dowiem gdzie:) a do krakowa to nawet mi się nie chce jechać:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry