reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej:-)
ja jestem:-)
wlasnie wrocilismy od ciotki... potem obiad u rodzicow... teraz wpadlismy na moment do domku...
i zaraz jedziemy spac do babci...:confused:

co u Was slychowac??:-)

tak sobie przegladam po necie imiona.....
dla dziewczynki spodobalo mi sie Anielka :) a dla chlopca to nie wiem...
ehmm... kiedy cos wymysle ze mi sie spodoba no!! :/
moze Karolek?! czuje ze nosze chlopczyka... kurcze z imieniem dla dziewczynki nie mam problemu takiego....

Cześc dziewczyny. Byłam dzisiaj na bb,a le mój komp zaczął świrować i ciągle się wieszał wiec odpuściłam nawet czytanie. Jutro pojadę oddać go do przeglądu.

Wczoraj byłam z mamą i brtankami w zoo, a moje dziecko się rozszalało na dobre. Praktycznie przez całą wycieczkę kopało jak dzikie... aż mi bluzka momentami latała;-) Niesamowite. Dzisiaj chyba odpoczywa po wczorajszych szaleństwach, bo pukał dziś tylko przez chwilkę...

Co do ciśnienia ja mam 155 na 90. Trochę wysokie, ale czuję się jakbym miała o połowę niższe, bo czasami robi mi się słabo. Wczoraj w MD prawie zemdlałam jak czekałam na jedzenie. A do tego jakaś baba zastanawaiła się ileś tam czasu czy wybrać mleko z czekoladową słomką czy truskawkową...:wściekła/y:

Jagoda to kłucie to prawdopodobnie więzadła podtrzymujące macicę. To normalne. Mnie też często pobolewają.

Bira uspokoiłaś mnie troche:tak: Jak cos mnie tylko zaboli czy zakłuje to ja od razu boje sie ze cos nie tak z dzieckiem:sick:
Widze ze u ciebie wczoraj dzieciak podobne harce uprawiał, a dzisiaj spokojnie odpoczywa sobie:-D

czesc mamuski :-)

kochane....ja przyszłam sie pozegnac....dzisiaj komp jedzie jako pierwszy z innymi kartonami... takze.....dopiero jak w Norwegii podlaczymy neta wtedy sie odezwe ;-)
ile to potrwa?? nie wiem....

mam mało czasu wiec sie nie rozpisze niestety bo zaraz jedziemy do Poznania...na lotnisko odebrac moj wozek ktory z Norwegii nie przyleciał z nami....do biura paszportowego....ZOO....Auchana.....

jutro dzien podobnie zawalony...Karol siedzi u mechanika bo samochod po takiej podrozy trzeba konkretnie przebadac....w jedna strone czeka nas 1000km+prom

jejku,ciesze sie bo kawał Polski zobacze...przejazdem hihiiii...Swinoujscie w ktorym wchodzimy na prom ,a potem duze miasta Szwecji ktore znam z gry Eurobisness
Blue_Light_Colorz_PDT_08.gif

jejku nie umiem sie zegnac wiec koncze!
ciezko mi ....ale takie bywaja pozegnania :-(:-(

takze kochane...dbajcie o siebie i dzieciaczki.....trzymajcie sie zdrowo i wogole :-);-):tak:

buziaczki i bede tesknic
papapaaaa i DO USŁYSZENIA!!!!!

reklama
Lilka...... smutno mi:sick::sick::sick::sick:

myslalam, ze jeszcze troszke pobedziecie w kraju...

och, naprawde bedzie Ciebie brakowalao...:-(:sick::-(:sick:

kiedy wyjezdzacie juz do Norwegii...?

mam nadzieje, ze szybciutko dojedziecie i sie odezwiesz...

Dbaj o siebie, malenstwo, Milenke i mezulka...

Szerokiej i przyjemnej drogi...

Buziole takieeeee ogroooooomne!!!!!!

Sciskam Was!!!!

Pa,pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry