reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lavruniu u nas kosztuje 240zł!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cholernie drogo! Strasznie mnie kusi to podglądniecie:-D Musze sie decydowac bo ta lekarka do której ewentualnie pójde robi 3d od 16-22 tyg no a z 2 tyg trzeba czekac.

Sabina wyładniec raczej niestety nie udało mi sie:laugh2:, po prostu nie zbrzydłam no i ogólnie znosze ta ciaze jakby to była codzienność:cool2: Poza tym kopie, kopi i jeszcze raz kopie, nie wierze ze dziewczynka tak by szalała:-D
Kurcze mówisz ze same Jasie:eek:, u nas nie ma zbyt wielu Jaśków. Znowu bede sie zastanawiac:-D A Zuzia bardzo ładne imie:tak: Jak bedzie dziewczynka to bede miec Blankę!

reklama
wcześniej bylismy ze sobą 5 latek :-):-)tak właściwie to dzidzia się począł w 2 miesiącu od postanowienia ze chcemy dzidzie:-)w 1 coś nie wypaliło:-D:-D:happy: a jak to u was było:-)?:happy:

Wiecie co mój Robercik wczoraj dorwał sie do BB i strasznie sie śmiał:szok::szok::szok: a jak zobaczył mój brzuchol w galerii to po prostu pękał ze śmiechu:eek::wściekła/y: Faceci tego nigdy nie zrozumieja ze kobiety maja potrzebe gadania i dzielenia sie wszystkim:-p

Blanka tez superasna:-) ja z tym znoszeniem ciąży to też tak jakoś normalnie :-)zero jakiś ndności nic a nic:-)naciągło mnie jedynie na mycie ząbków i dziwne zapachy...:tak::-D a tak poza tym to kurcze nic:-)przynajmniej narazie i mam nadzieje ze tak do konca ciazy bedzie...:-)a co do brzydniecia to mój ukochany mąż mnie codziennie w tym uświadamia jak patrzy na moją buźkę:-D:-D okropni Ci faceci czasami:-D

Tez gratuluje roczku i dzidzi!:tak::-)

My jesteśmy ze soba 7 i pól roku, 3 lata po ślubie, a maleństwo sie poczeło w pierwszym miesiacu starań:szok::-)

Widze że sami chłopcy:-D:laugh2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry